USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У неділю для «Волині» буде вирішальний матч. ІНТЕРВ'Ю

25 Жовтня 2013 17:16
Найближчої неділі «Волині» грати у матчі 14-го туру проти «Севастополя» в гостях. У складі «хрестоносців» грає півзахисник Ігор Скоба, який встиг провести сезон у складі кримчан. Клубна прес-служба спілкувалася із Ігорем напередодні поєдинку у Севастополі.

- Ігоре, у тебе із «Севастополем» особливі стосунки... Що чекаєш від цього матчу?

- Завжди виходиш на матчі із командами, у яких колись грав, із бажанням забити. Принаймні, такі поєдинки другорядними не назвеш. А якщо конкретніше про матч у неділю, то я вважаю, що він буде певним водорозділом – вирішальним для «Волині» і «Севастополя» у сенсі розподілу місць у турнірній таблиці. Я не перебільшую – це буде переломна гра.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «СЕВАСТОПОЛЬ» – «ВОЛИНЬ»: РОЗВІДКА ВН. ФОТО

- Кого знаєш із сучасного «Севастополя»?

- Знаю Мате Гвініанідзе. З Левандовським і Дуляєм пограв трохи. А, взагалі, зараз мені їхня гра подобається. Причому не зважаю, що вони програли чотири матчі поспіль. Будуть битися в неділю до останнього.

- Хто їхній лідер?

- Напевне, нападники Ковпак і Кузнецов, якщо останній у хорошій формі і не травмований.

- Ти дивився матчі наступного суперника «Волині»? Можеш сказати, що «Севастополь» - команда настрою?

- З того, що я помітив, то це більше команда, яка може створити диво, якщо їй дати зіграти, дозволити розбігтися. Приклад цьому – останній їхній матч в Луганську. «Зорі» вийшло залишити від «Севастополя» тільки тінь на полі, то чому б нам так не зробити?

- У нас багато травмованих гравців нині. Це вплине на недільний матч?

- Головне, що ми маємо ким замінити травмованих. Тим більше, що ще є час, аби максимально лікарі поставили у стрій гравців. Важче було відновитися після поразки від «Говерли». Повірте, що все негативне забуто нині. Взагалі, у неділю побачимо, чи пережили ми «Говерлу», чи ні…
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus