USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Ухвалили схему проведення Чемпіонату України з футболу 2016/2017

21 Січня 2016 17:17
Схему проведення двоетапного чемпіонату України з футболу за участю 12 команд підтримали під час чергового засідання Робочої групи Прем’єр-ліги з розробки формату змагань.

Про це пише УНІАН.

До складу Робочої групи увійшли представники всіх клубів ПЛ, співробітники ПЛ, представники телеканалів-трансляторів, а також члени Комітету з розвитку футболу ФФУ і співробітники ПФЛ.

Напередодні засідання Прем'єр-ліга направила сторонам три формату проекту, розрахованого на 12 команд, і навела приклади схожих схем проведення в європейських змаганнях.

Більшість клубів ПЛ підтримали схему проведення серед 12 команд двохетапного чемпіонату.

Згідно з підсумками першого етапу (два кола) формуються дві групи по шість команд. Група 1 поведе боротьбу за нагороди турніру, а в Групі 2 визначаться команди, які покинуть змагання ПЛ.

У той же час клуби продовжують визначатися, яким чином залишати набрані очки після першого етапу, щодо схеми проведення Чемпіонату U-21, а також механізму ротації команд між Лігами.

На зустрічі було виголошено пропозицію телетрансляторів про створення з наступного сезону єдиного телевізійного пулу. Мовниками запропонована сума винагороди клубів у сезоні 2016/2017 роках у розмірі 102 мільйони гривень, і можливий принцип розподілу коштів.

Наступне засідання Робочої групи заплановано на 5 лютого.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus