USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Україна матиме свою «Формулу-1»

11 Травня 2010 11:18
Національна федерація мотоспорту України та клубу «Степрейсінг Тім» презентували будівництво найсучаснішої на пострадянському просторі траси для Моtо GР. Проект автомототреку, який відповідає світовим стандартам, буде реалізовано на території Криму, повідомили у Національній федерації мотоспорту України.
Траса має бути готовою в 2011 році. Оскільки, організатори планують провести на ній один з етапів мотоаналог «Формула-1» – Моtо GР, повідомили у Національній федерації мотоспорту України.
Варто зазначити, що український етап має офіційну назву – Сrimea Crand Prix. Важливим чинником успіху цього проекту є те, що проектувальником траси став кращий у цій галузі фахівець – німець Герман Тільке. Безперечно престижним для України є те, що будуть змагатися такі «зірки» мотоспорту, як Валентин Россі, Кейсі Стоупер, Дані Педресен та інші. Спортсмен Володимир Іванов виступатиме у команді за ліцензією Національної федерації мотоциклетного спорту України.
Таким чином держава зробить значний поступ до визнання у світі спорту загалом та мотоспорту, зокрема. Бо в цьому півріччі планується відкриття картингової траси з боксами, після чого розпочнуть асфальтувати основний трек і будувати допоміжні об’єкти – бокси, тюнінг-центр, трибуни на 45 тисяч місць разом з готелем, рестораном, медіа-центром, парковкою, тощо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
VSC Показати IP 11 Травня 2010 14:46
Своя "Формула-1" это кольцевые гонки на возах? И, "Формула-1" не имеет ничего общего с "Мото-GP". Заголовочек смените.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus