USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Українка стала найсильнішою жінкою планети

26 Вересня 2017 22:44
Українка Ольга Лящук родом із Донецька виборола в Лас-Вегасі титул найсильнішої жінки планети. Спортсменка здобула золоту медаль на першому чемпіонаті світу серед стронгвумен-професіоналів Strongest Women in the World-2017 Olimpia.

Про це повідомляє 5 канал.

Зазначається, що на шляху до своєї перемоги Лящук щодня займалася по 5 годин, а в найвідповідальніші моменти змагань думала про своїх батьків, які залишилися жити в окупованому Донецьку.

"Я обіцяла татові, що я буду йти до мети, не зупинятися. А оскільки тато у мене в тому році помер, то тепер це – мій головний стимул", – розповіла сильна українка по приїзді до Києва.

Варто наголосили, що після тріумфу в Лас-Вегасі Лящук закріпила свій титул золотою медаллю і двома світовими рекордами, які встановила в Барселоні на Європейському фестивалі Арнольда Шварценеггера Arnold Sports Festival.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Kєк Показати IP 27 Вересня 2017 04:39
Український народ і депутати)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus