USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Українська тенісистка стала п’ятою ракеткою світу

12 Червня 2017 22:07
Офіційний сайт WTA опублікував оновлений рейтинг найкращих тенісистів планети, згідно з яким українка Еліна Світоліна з шостого місця перемістилася на п’яте.

Про це повідомляє ICTV.

Поліпшити свої позиції 22-річної одеситки дозволив вихід в 1/4 фіналу Ролан Гаррос, де вона у трьох сетах поступилася румунці Сімоні Халеп – 6:3, 6:7, 0:6.

Цей результат став не тільки особистим найвищим досягненням спортсменки, але і новим національним рекордом.

Леся Цуренко також поліпшила свою позицію і тепер займає 37-у сходинку. Катерина Бондаренко і Катерина Козлова, навпаки, втратили кілька пунктів.

Анжелік Кербер як і раніше лідирує в рейтингу, незважаючи на поразку в першому колі змагання. Фіналістка Відкритого чемпіонату Франції Сімона Халеп піднялася на другу сходинку, третє місце утримує півфіналістка турніру Кароліна Плішкова.

Варто відзначити, що переможниця Ролан Гаррос 20-річна Олена Остапенко зробила значний прорив у рейтингу з 47-го місця на 12-е.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus