USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Уже завтра «Волинь» на виїзді зіграє з «Рухом»

19 Жовтня 2018 19:57
Як і у попередньому сезоні, за тур до завершення першого кола чемпіонату «Волинь» гратиме на виїзді проти «Руха». Щоправда, не у Винниках, а на одній з найбільш відомих арен України з однойменною назвою, повідомляє клубна прес-служба лучан.

Для «Волині» цей матч, як і усі наступні, матиме колосальне значення. Особливо зважаючи на те, що конкуренти з «Колоса» та «Дніпра-1» цими вихідними гратимуть між собою. Тому ніяких цілей окрім перемоги у підопічних Андрія Тлумака бути не може.

Інша справа – суперники. «Рух» дуже невдало розпочав сезон (зважаючи на досить суттєве кадрове підсилення улітку) і протягом довгого часу доробком команди залишалося одне очко. У останніх п’яти поєдинках «чорно-жовті» вирівняли свій хід. Протягом трьох з них із командою працює новий тренер – Юрій Вірт. А сам «Рух» уже встиг здобути першу перемогу в сезоні (2:0 над «Зіркою»), а також зіграти нічиї з «Металістом-1925» та «Агробізнесом» (двічі по 1:1).

Щоправда, одним із творців цього «воскресіння» команди з Винників став наш екс-гравець Андрій Ляшенко, якого «Рух» визнав найкращим своїм гравцем у вересні. Зараз півзахисник, який заради «Руха» відмовився від Ліги Європи та «Дунайської Стреди», з важкою травмою переніс операцію, тож його зустріч проти «Волині» відбудеться хіба що наприкінці чемпіонату.

А от тренерський штаб «Волині» разом із гравцями до чергового поєдинку підходить у гарному настрої. Зараз у команди дійсно нелегкий період – важкі виїзні матчі проти команд з лідерської групи чергувалися з нелегкими домашніми іграми, де потрібно було буквально вигризати перемоги у суперників, які закривалися на власній половині поля. У останньому матчі це вдалося – Денис Кожанов збільшив свій бомбардирський доробок до дев’яти голів, а «Хрестоносці» здолали опір міцного «Миколаєва» (1:0).

Команда знову створила чимало гольових моментів і колись її врешті-решт має прорвати. Ще з 5-го туру в чемпіонаті «мовчать» Дмитро Козьбан та Ігор Карпенко, пам’ятає як забивати «Руху», Андрій Яковлєв, уже тренуються у загальній групі Рудольф Сухомлинов та Назар Стасишин. Тож до гри наша команда підійде у хорошому функціональному та кадровому стані. А «міжусобна битва» конкурентів тільки підштовхне підопічних Андрія Тлумака покращити своє турнірне становище у Першій лізі. Це вселяє надію на те, що «битва тренерів-воротарів» – Вірта та Тлумака – завершиться на користь другого з них.

VERSUS

Торік обидві команди відкрили для себе історію взаємовідносин. Так, у першому колі на останніх хвилинах матчу у Винниках перемогу вирвав «Рух» (1:0). А у передостанньому турі чемпіонату «Волинь» у вольовому стилі, програючи по ходу матчу, зуміла взяти реванш – 2:1. Переможний гол тоді на свій рахунок записав Андрій Яковлєв.

Не менш цікавим фактом є наявність у складі «Руха» вихованців дитячо-юнацької системи «Волині». Ще у попередньому сезоні до команди з Винників приєдналися Олександр Чепелюк та Роман Никитюк. А цього року до них додався і вищезгаданий Андрій Ляшенко. У «Волині», в свою чергу, також є екс-гравець «Руха» – голкіпер Олександр Воробей, який починав у Винниках попередній сезон, а взимку приєднався до нашої команди.

АРБІТРИ

Головним арбітром зустрічі буде ужгородський суддя Вадим Запрутняк. Минулого сезону він обслуговував три домашні гри «Волині» у Першій лізі. Очки наша команда взяла лише в одній з них та при цьому не забила жодного м’яча – нічия з «Балканами» (0:0), а також поразки від «Гірника-Спорту» та «Колоса» з рахунком 0:1. Головному арбітру допомагатимуть Максим Левченко та Олексій Гавеля (обидва – Кривий Ріг). Резервний арбітр – Роман Блавацький (Львів). Спостерігач арбітражу – Роман Гамаль (Чернівці).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus