USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

В Ярославлі вшанували пам'ять гравців «Локомотива»

7 Вересня 2014 17:29
Пам'ятні заходи, присвячені третій річниці загибелі ярославської хокейної команди Локомотив, почалися з панахиди в Успенському кафедральному соборі Ярославля. Взяти участь в богослужінні приїхали більше 200 родичів загиблих хокеїстів. Про це повідомляє Корреспондент.net.

"Програма пам'ятних заходів не змінюється, вона сформована ще в першу річницю. Після завершення панахиди в Успенському соборі родичі поїдуть на Леонтіївський цвинтар, де поховані ярославські хокеїсти. Там також відбудеться богослужіння та покладання квітів до могил спортсменів", - сказав представник прес-служби хокейного клубу Локомотив Олександр Сахань напередодні.

Зі слів Саханова, планувалося, що у другій половині дня родичі загиблих приїдуть в Арену-2000 Ярославль, де після невеликого поминального обіду, спілкування з керівництвом клубу і КХЛ, покладуть квіти до пам'ятника хокейній команді. Потім всі родичі вирушать на місце аварії літака на берег річки Туношонка. Біля меморіального поклінного хреста на місці катастрофи літака відбудеться богослужіння.

В день скорботи за хокейною командою о 16:05 мск (час аварії літака) планувалося, що всі працюючі підприємства міста і автомобілі дадуть пам'ятний гудок.

Основний склад хокейної команди Локомотив загинув 7 вересня 2011 року. Пасажирський літак Як-42Д авіакомпанії Як Сервіс, що перевозив спортсменів, розбився відразу після зльоту. На борту перебували 45 осіб: 8 членів екіпажу і 37 пасажирів - спортсмени, тренери, лікарі, обслуговуючий персонал команди. Під час катастрофи вижили двоє: нападник Локомотива Олександр Галімов (через п'ять днів він помер в лікарні від опіків) та інженер з наземного обслуговування літака Олександр Сизов.

Згідно з висновками офіційного розслідування катастрофи, проведеного Міждержавним авіаційним комітетом, причиною катастрофи стало мимовільне натискання пілотів на гальмівні педалі під час розгону літака.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus