USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В Луцьку проходить чемпіонат України з важкої атлетики

15 Червня 2010 17:44
В Луцьку стартував чемпіонат України з важкої атлетики
Чемпіонат України із важкої атлетики проходить 14-19 червня в Луцьку.
Про це пише «Волинська правда» .
Спортивний захід співпав із 115 річницею цього виду спорту в Україні.
Участь у змаганнях беруть близько 300 спортсменів, які представляють 25 областей України.
Окрім цього, гостями чемпіонату є олімпійські чемпіони.
Спортсменів під час урочистої церемонії відкриття 15 червня вітали голова Волиньради Анатолій Грицюк, заступник голови ОДА Олександр Курилюк та голова Федерації важкої атлетики України Анатолій Писаренко.

«Я маю велику честь вітати вас на нашій прадавній Волинській землі, краю синіх озер, лісів, краю, де живуть і трудяться прекрасні чудові люди. Вкотре наша земля зустрічає кращих із кращих спортсменів нашої держави», – сказав у вітальному слові Анатолій Грицюк.

«Важка атлетика – це спорт, який нас зробив друзями, єдиною сім’єю…а всім учасникам змагань хочу побажати не «вішати носа» в будь-яких випадках, оскільки, якщо в людини є мета, то вона її обов’язково досягне», – із такими словами звернувся до учасників змагань Анатолій Писаренко.

Окрім офіційних вітань спортсмени почули і музичні. Зокрема, студент Луцького педколеджу Сергій Ваврищук виконав відому пісню гурту «Чорні черешні» «Волинь».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus