USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ветерани з Луцька – найвправніші волейболісти Волині. ФОТО

2 Березня 2009 17:20
У місті Луцьку на базі ОДЮСШ та ЗОШ І-ІІІ ступенів №24 в останній день зими пройшли змагання з волейболу за програмою V обласної спартакіади серед ветеранів «Спортивне довголіття – «Спорт для всіх – радість життя». Про це 2 березня інформують «Волинські Новини».
 
У змаганнях взяли участь 12 чоловічих команд, приблизно 120 ветеранів із Ковельського, Любешівського, Шацького, Ківерцівського, Ратнівського, Камінь-Каширського, Маневицького, Рожищенського, Луцького, Іваничівського, Старовижівського районів та міста Луцька.
 
За повідомленням Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», перемогу здобули ветерани з міста Луцька. Друге місце – в Ковельського району, а третю сходинку посіла команда з Любешівського району.
 
Переможці та призери змагань отримали  грамоти, дипломи та медалі від центру «Спорт для всіх».
 
Довідково:
 
Турнір із волейболу провели Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації.
 
Наступні змагання з шахів і шашок за програмою V обласної спартакіади серед ветеранів «Спортивне довголіття – «Спорт для всіх – радість життя» відбудуться 21 березня 2009 року в місті Ковелі у комплексній ДЮСШ.
 
Метою проведення таких змагань є пропаганда фізичної культури та спорту, здорового способу життя та організації активного змістовного дозвілля ветеранів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Карына Показати IP 15 Лютого 2011 18:09
я сама хожу на волейбол уже 2 роки і знаю шо це не легко,я граю в 2 зоні.Що ви мені порадите аби пас був вищй?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus