USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волейбол: лучанки відправились на фінал

19 Квітня 2017 15:00
Попри фінансові труднощі, що спіткали луцьку волейбольну команда «Волинь-Університет-ОДЮСШ» на початку року, лучанки відправилися на другий тур фінального етапу Суперліги.

«Обласне керівництво обіцяло допомогти нам фінансово. Тому команда має можливість спокійно дограти сезон і поборотись за медалі», - розповів наставник лучанок Богуслав Галицький.

У вівторок, 18 квітня, луцька команда відправилася зі Львова одеським поїздом і вже сьогодні по обіді добралася Южного.

Після першого туру в Тернополі волинянки займають третю сходинку «турнірки». Підопічні Богуслава Галицького в останніх матчах сезону боротимуться зі своїми сусідами в турнірній таблиці – тернопільською «Галичанкою» та вінницьким «Білознаром» – за срібло Суперліги. Адже до золотих нагород нинішньому чемпіону ВК «Хімік» не вистачає лише однієї перемоги.

У четвер, 20 квітня, «Волинь» зустрінеться з галичанками, яких в першому колі переконливо перемогла. Другого ігрового дня лучанки спробують реабілітуватися за поразку від «Білозгара» в першій грі. У суботу, 21 квітня, останній матч сезону зіграють з місцевим «Хіміком».

Прямі відеотрансляції всіх матчів можна переглянути на YouTube каналі ВК «Хімік».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 24 ЛУЦЬКІ ШКОЛИ ЗІГРАЛИ У ВОЛЕЙБОЛ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus