USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Волейбол: «Волинь-Університет» забезпечила місце у фіналі Суперліги

11 Березня 2017 09:21
У першому матчі 13-го туру жіночої Суперліги луцька «Волинь» у п’ятницю, 10 березня, впевнено обіграла запорізьку «Орбіту». Ця звитяга дозволила підопічним Богуслава Галицького забезпечити собі місце у «Фіналі чотирьох».

«Волинь-Університет-ОДЮСШ» - «Орбіта-ЗТМК-ЗНУ» - 3:0 (25:18, 25:16, 26:24)

«Волинь»: Скрипник, Собчук, Тищенко, Яцків, Осачук, Рудик (к); Карасьова (л). Тренер – Богуслав Галицький.

«Орбіта»: Олійник, Савченко, Пасс, Лапікова, Яструб, Лучко; Ніколайчук (л), О.Перепич, Пугач, Є.Перепич. Тренер – Ірина Комісарова.

Судді: Льопа (Івано-Франківськ), Омельченко (Одеса).

Тривалість матчу: 61 хв. (20+18+23).

Кращі гравці (версія ФВУ): Тищенко – Савченко.

Обидві команди розпочали гру обережно, особливо не загостуючи власні атаки і обережно граючи у захисті. Більшу частину партії тримався рівний рахунок. Суперники не відпускали один одного у відрив більший, ніж у три м’ячі. Та лучанки зуміли вкінці переломити хід партії – 25:18. У другому відтинку гри краще знову зорганізувались господарки майданчику. Їхня перемога 25:16 стала закономірним результатом. Зауважимо, «Орбіта» грала без свого лідера і капітана Олени Козиряцької-Середи. А лучанки не могли розраховувати на свого капітана Любов Ужву.

Аби щось змінити наставник гостей у третьому сеті провів ряд замін. Запоріжанки певний час вели у рахунку і мали відмінні шанси перемагати у цьому відтинку гри. «Орбіта» лідирувала 22:20, але потім програла чотири м’ячі поспіль. Після тайм-ауту на табло паритет – 24:24. Але два останні удари за луцькими волейболістками – 26:24. Цікаво, що за весь матч був лише один ейс і дуже багато було браку на подачах обох команд.

Матч-відповідь відбудеться у суботу, 11 березня. Початок гри о 10:00.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus