USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

«Волинь» U-19 на виїзді мінімально перемогла «Зорю»

11 Жовтня 2019 21:50
Пауза у матчах юнацьких команд для «Волині» не затягнулась надовго – сьогодні «Хрестоносці» зіграли перенесений матч проти «Зорі», який повинні були проводити аж 6 грудня. І після поразок від ФК «Львова» та «Динамо» підопічним Руслана Мостового вдалося повернутися на шлях перемог.



Про це інформує клубна пресслужба лучан.



Сильний перший тайм вийшов у виконанні луцьких юнаків, і щастя «Зорі», що з усіх гольових моментів вони реалізували лише один зусиллями Миколи Кухаревича.

А от після перерви було набагато важче. На початку другого тайму волиняни залишилися у меншості після вилучення Владислава Кристіна. Утім, наша команда успішно перебудувалася та довела матч до закономірної гостьової перемоги – 0:1.

Уже в наступному турі 18 жовтня «Волинь» U-19 у себе на «Підшипнику» прийме ровесників із полтавської «Ворскли».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus