USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Волинь відвідав призер Сіднейської Олімпіади

20 Квітня 2016 22:51
Традиційний всеукраїнський турнір з дзюдо за призи заслуженого майстра спорту, бронзового призера Олімпіади-2000 в Сіднеї Руслана Машуренка відбувся у Луцьку.

«Не так багато олімпійських призерів мають стосунок до Волині. Нам приємно, що свого часу одесит Руслан Машуренко виступав за нашу область. Ми раді, що у нас є такі олімпійські призери. Для наших вихованців він є хорошим прикладом успішного спортсмена. Тому й ці змагання зацікавили всю спільноту дзюдо України», - розповів директор Федерації дзюдо Волині Віталій Терешкевич.

У змаганнях взяла участь велика кількість учасників. Така популярність луцьких стартів зумовлена статусом їхнім статусом. Переможці мали змогу претендувати на звання «майстра спорту України». Цьогоріч 7 хлопців та 2 дівчат виконали норматив «МСУ».

«Ми багато років організовуємо цей турнір. Спортсмени приїздять сюди за хорошою боротьбою та можливістю отримати звання МС. Звісно, наш турнір сприяє популяризації спорту, дзюдо, здорового способу життя. На Волині для дзюдо всюди «зелене світло», - сказав Руслан Машуренко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ПРИЗЕР ОЛІМПІАДИ В СІДНЕЇ ПОТРЕНУВАВ ЛУЧАН

Показати максимум на домашньому турнірі старалися волинські дзюдоїсти. Наші хлопці вибороли чотири бронзи: Дмитро Савош (вагова категорія + 100 кілограмів), Юрій Коськін (вагова категорія 100 кілограмів) Дмитро Оніщук та Дмитро Вигнанчук (обоє вагова категорія 81 кілограм).

Волинянки завоювали 14 нагород різного ґатунку. У своїх групах першими стали Дарина Романюк, Алла Онищук та Юлія Іванюк. Єдине срібло у волинську скарбничку принесла Катерина Смирнова. Третіми у своїх вагових категоріях стали Вікторія Маркова, Інна Гоменчук, Вікторія Мудра, Валерія Галушка, Юлія Бондарчук, Юлія Шліхта, Марія Смичук, Христина Патер, Ольга Климюк та Інна Оксенюк.

«Федерація дзюдо Волині робить багато для розвитку цього виду єдиноборства в краї. Результатом є нагороди її вихованців. У Луцьку часто організовують і чемпіонати України, ваша молодь входить до складу збірних. Я надіюсь, що така тенденція збережеться і в майбутньому Волинь матиме своїх спортсменів і в дорослій олімпійській збірній країни», - запевнив Машуренко.

Нагадаємо, перший всеукраїнський турнір цьогоріч відбувся також у Луцьку. А на київському чемпіонаті України серед юніорів волинянки вперше здобули весь комплект нагород.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
анонім Показати IP 27 Квітня 2016 14:46
Хороші змагання. Не провівши ні одної сутички займаєш перше місце і в додачу звання майстра спорту. І в цирк не треба ходити. )))
Prime Показати IP 31 Липня 2016 09:03
На наступний рік приходь побачиш розумака, ти на розминці в штани накладеш якшо на зважуванні свідомість не втратиш!)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus