USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Волинь» зіграла внічию із «Миколаєвом» 1:1

23 Листопада 2019 21:15
Домашнім поєдинком проти «Миколаєва» ФК «Волинь» завершали футбольний рік 2019.

З перших хвилин «хрестоносці» заволоділи ініціативою та, здебільшого, правим флангом намагалися доставити м’яча до воріт гостей. Однак до реальних можливостей для взяття воріт справа не доходила.

Миколаївцям же, які з середини тайму створили декілька моментів біля воріт «Волині», вдалося реалізувати один гол на 41 хвилині, коли Войцеховський пробив точно у верхній кут воріт Леванідова.

Уже з початком другого тайму лучани намагалися відігратися, що вдалося зробити на 55 хвилині, коли з пенальті забив Кожанов.

«Волинь» продовжувала створювати момент за моментом, але усі намагання лучан зводилися нанівець через голкіпера гостей, який піймав «кураж» та відбивав усе, що летіло у ствір його воріт.

Незважаючи на 6 доданих хвилин, забити ще та здобути дев’яту поспіль перемогу «Волині» не вдалося, проте підопічні Тлумака залишились у лідерах чемпіонату.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Психопланетарій, Лип Показати IP 23 Листопада 2019 21:29
Не поспішайте з виводами. Ще залишилась гра у Івано-Франківську між ФК "Прикарпаття" та ФК "Рух". Якщо ФК "Рух" завтра переможе ФК "Прикарпаття" то львівський клуб вийде на перше місце та буде одностайний зимовим лідером з футболу у Першій Лізі України.
Волиняка до Психопланетарій, Лип Показати IP 23 Листопада 2019 23:19
Не можу зрозуміти навіщо Львову три команди - аутсайдери у "вишці"?
Отож до Психопланетарій, Лип Показати IP 24 Листопада 2019 12:43
Я ще три тижні назад писав, що Волинь закінчить на другому місці.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus