USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Миколаїв» – «Волинь» 1:1

10 Вересня 2017 21:24
У матчі 11-го туру луцька «Волинь» на виїзді зіграла внічию 1:1 з «Миколаєвом».

Команди розпочали гру жваво, однак без серйозних моментів біля воріт суперників. «Волинь» виглядала швидшою і агресивнішою, але перший небезпечний момент створили гості. Неділько врятував команду після удару Сікорського, інформують у прес-службі ФК «Волинь».

Лучани із відповіддю не забарилися. На 25-й хвилині Ляшенко хитнув двох суперників і пробив в ближній кут: удар парирував голкіпер господарів. «Хрестоносці» могли забити м’яч в роздягальню: Степанов виграв «другий поверх» і скинув на Шаповала, якому не вдалося влучити у ворота.

Голи прийшли після перерви. «Миколаєву» відверто пощастило: після серії рикошетів м’яч відскочив до Сікорського, який переправив того у воротах. Відповідь від підопічних Альберта Шахова прийшла швидко. На 55-й хвилині Никитюк головою замкнув подачу з лівого флангу, відновивши рівновагу у рахунку.

«Волині» вдалося влаштувати фінальний штурм, але не вдалося здобути перемогу. Двічі перемогу команді міг принести Марчук. На 88-й хвилині м’яч після його удару розминувся із штангою, а декількома хвилинами пізніше «Миколаїв» врятував воротар. Героєм матчу міг стати Нич, але на 92-й хвилині м’яч після його удару просвистів над поперечиною.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus