USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Волинь» програла - під дощем і копняками Кварцяного

7 Серпня 2010 22:48
7 серпня луцька «Волинь» на своєму полі програла луганській «Зорі» - єдиний гол у матчі забив нападник гостей Олександр Касьян, який вийшов на заміну.

«Волинь» (Луцьк) – «Зоря» (Луганськ) - 0:1
Гол: Касьян (75)
«Волинь»: Ндоє, Бута, Ващук, Омоко, Грінченко, Бутко, Герасимюк, Шарпар, Пічкур (Максимюк, 80), Майкон (Лео, 72), Павлов (Бабир, 46)
«Зоря»: Мартищук, Каменюка, Ковальов, Єзерський, Микицей, Полянський, Чайковський, Семененко (Мілько, 67), Білий, Лазарович (Шевчук, 90+3), Силюк (Касьян, 46)
Попередження: Грінченко, Герасимюк - Семененко, Касьян, Білий, Полянський
Вилучення: Кварцяний, Лео - Мілько

Перший тайм пройшов за очевидної переваги господарів - лучан, які практично притисли суперників до власних воріт. Двічі поспіль голкіпер «Зорі» Юрій Мартищук рятував ворота після ударів Майкона Олівейри і В’ячеслава Шарпара з карного майданчика. Іще кілька разів відводив небезпеку вдалою грою на виході.

Гостям вдався лише один удар у площину чужих воріт у виконанні Сергія Силюка, Однак м’яч узяв воротар «Волині» Ісса Ндоє.

У другому таймі картина гри змінилася. Найкращий у складі господарів до перерви лівий півзахисник Євген Пічкур, схоже, втомився й «загубився» на полі, а лівий захисник Андрій Грінченко не встигав за випадами суперників правим флангом. Саме після пасу справа у виконанні Олексія Полянського на 75-й хвилині форвард «Зорі» Касьян результативно пробив по воротах господарів.

Як красномовно засвідчив кінцевий результат поєдинку, і надалі активним лучанам постійно чогось не вистачало для взяття воріт Мартищука - нерідко всього-на-всього завершального удару.

Серед найбільш пам’ятних епізодів поєдинку слід згадати вилучення з технічної зони головного тренера «Волині» Віталія Кварцяного за копняка гравцеві власної команди Корнелу Буті, а з поля - Лео та Мілька за взаємні грубощі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
mass Показати IP 8 Серпня 2010 09:33
кварц жгун :)))
НЕПОГОДА ПОГОДА Показати IP 8 Серпня 2010 11:32
Вони ростуть боючись тепла і дощу У Кварцяна на виду Як рослина-мемоза у "Волинському" саду. Здається тепер один виграшний час у команди - ніч.
Антиянек Показати IP 8 Серпня 2010 16:49
Слабенькі щось твої вірші, Погодо, як і ці дощі
Мисько Показати IP 8 Серпня 2010 20:35
А де в команді українці? Де волиняни? Нащо нам бездарні заробітчани чий час ніколи не прийде або давно пройшов?
Олександр Показати IP 9 Серпня 2010 09:15
Мисько, волиняни Тимощук, Михалик, Артем Федецький та ще дехто там, де більше платять. Усі інші - самі винні в тому, що не дотягують до рівня вітчизняної Прем'єр-ліги. (Щоправда, є ще проблема дитячих тренерів, які кепсько працюють - ще через це дуже мало в нас виростає хороших футболістів...)
вболiвальник Показати IP 9 Серпня 2010 10:03
Як почав Бондар ходити на матчi Волинi рекламуватися так почала Волинь програвати.Геть його треба вигнати бо вiн невдачу приносить!Бондарь-iди займайся полiтикою,не заважай нашiй командi вигравати.геть,ти приносиш невдачу!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus