USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

«Волинь» розгромила екс-збірну України

6 Серпня 2009 09:25
Луцька «Волинь» у доволі цікавому і напруженому матчі в 1/32 Кубка України обіграла «екс-збірну України». Про це повідомляють «Волинські Новини».
Називати ФК «Ірпінь» «екс-збірною України» є всі підстави, достатньо глянути на склад команди: Ващук, Кардаш, Цихмейструк, Яшкін, Ребров, Косовський, Нагорняк.
Незважаючи на значну перевагу противника у досвіді, луцькі футболісти зуміли використати свій фізичний потенціал і реалізувати свої моменти. Зокрема на 38-й хвилині Рибальченко відкрив рахунок. Опісля перерви Пічкур рахунок подвоїв, а на 65-й хвилині Рибальченко оформив «дубль». Ще за три хвилини Лопес довів рахунок до непристойного – 4:0 на користь «Волині». Єдиний гол престижу «Ірпінь» забила на 70-й хвилині.
Таким чином, «Волинь» проходить далі в 1/16 фіналу Кубка України 2009/2010, – інформує сайт уболівальників луцького ФК.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus