USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Волинь» вибила дніпрян. ВІДЕО

27 Жовтня 2011 09:11
Досить неочікувано луцька «Волинь» перемогла дніпропетровський «Дніпро». Підопічні Хуанде Рамоса вийшли на гру в оптимальному складі, проте лучани були незламними. У грі команди пробивали по одному одинанадцятимтровому. Саме для «Волині» він і став переможним.
Про це пише Football.UA .

Граючи в меншості, підопічні Віталія Кварцяного зуміли зрівняти рахунок і в овертаймі забили переможний гол. Волинь почала поєдинок просто чудово. Поки дніпряни намагалися знайти взаєморозуміння в середині поля і налагодити контроль м'яча, господарі проводили швидкі атаки.

Це в лучан виходило. Пічкур регулярно перегравав Кулакова, Стевановіч створював проблеми на своєму фланзі, а найбільш вражаючим став прохід високого Шумахера, якого зупинив лише у відчайдушному підкаті Чеберячко

«Волинь» в перші півгодини була на голову сильніша за свого противника. Цілком логічно, що по ходу цього відрізку часу команда Віталія Кварцяного вела в рахунку. Правда, гол став, швидше, плодом помилки Лаштувки, ніж дій суперника. Пічкур із правого флангу несподівано пробив по воротях, голкіпер «Дніпра» випустив м'яч перед собою, а Гобер з декількох метрів відправив м'яч до сітки.


Ще один забитий м'яч «Волинню» арбітр не зарахував. Той же Гобер після чергового стандарту пробив у штангу, а Шумахер першим встиг на добивання. Боковий арбітр необачно зафіксував положення поза грою в цій ситуації. Можливо, великої кількості інших моментів в лучан і не було, але перевага була величезною.

Хуанде Рамос для зміни ситуації навіть вимушений був ще на 30-ій хвилині випустити Євгена Коноплянку. Практично відразу «Дніпро» в корені змінив гру, проте сам Коноплянка цьому сприяв лише побічно.

Спочатку після передачі з глибини Зозуля втік наодинці з Недільком (помилився при створенні офсайду Леандро), обіграв голкіпера. Тож Неділько вимушений був фолити. Правила футболу у такому разі традиційно вбивчі: пенальті і видалення воротаря. Коноплянка пенальті реалізував.

А буквально відразу «Дніпро» і другий м'яч забило. Стрініч виконав хорошу подачу з флангу, Леандро знов втратив Зозулю, і літній новачок дніпрян забив свій перший м'яч у футболці клубу. За якихось три хвилини поєдинок перекинувся з ніг на голову!

До кінця тайму обидві команди дограли на автоматі, а після перерви «Дніпро» вийшло з твердим наміром не допустити подій першого тайму. Лучанам у свою чергу потрібно було відіграватися, але показувати свою кращі якості в меншості завжди украй важко. Гостям удавалося проводити швидкі атаки, і лише з реалізацією виникали проблеми. Кравченко і Олійник по черзі вискакували на побачення з Романенком, проте ніхто з них не зміг переграти воротаря.

«Волинь» продовжувала діяти старанно, до Гобера і Шарпара в центр поля вийшов ще один великий трудяга Стевіч. Але все таки, здавалося, гра йшла під контролем гостей і вони не збиралися випускати перемогу зі своїх рук. Навіть заміна Коноплянки, який надмірно почав нервувати і наривався на видалення, нічого істотного в грі не могла змінити.


Проте за що не можна критикувати гравців «Волині» - це за відсутність характеру. На останніх 15 хвилин господарі знайшли в собі сили і пішли атакувати практично всім складом. «Дніпро» явно виявився не готовим до фінального штурму суперника і постійно коїв дитячі помилки. Одна з них призвела до гола Шарпара. Кулаков навіщось почав виходити з оборони через індивідуальні дії перед своїм штрафним, Шарпар його «обікрав». М'яч після його удару рикошетом від ноги Чеберячка влетів у ворота.

Ще більший шок стався в дебюті додаткового часу, коли Гобер увірвався до штрафного з Кулаковим і Зозулею «на плечах». Гравці «Дніпра» узяли бразильця в «коробочку», а Лопес, який нещодавно вийшов на заміну, холоднокровно реалізував пенальті. «Волинь» забиває два м'ячі «Дніпру» в меншості і виходить вперед!

Проблеми гостей на цьому не завершилися, Зозуля почав сперечатися з арбітрами і отримав за це пряму червону картку. Знайти в собі сили на останні хвилини підопічні Хуанде Рамоса просто не змогли. Напевно, саме такими мають бути справжні кубкові поєдинки.
Склади команд:

«Волинь»: 42. Неділько, 2. Леандро, 3. Сімінін, 6. Шиков, 7. Шумахер, 10. Шарпар, 13. Гобер, 14. Масло, 20. Майкон (1. Романенко, 34), 31. Пічкур, 88. Стевановіч (35. Стевіч, 53)

«Дніпро»: 27. Лаштувка, 4. Кравченко (11. Олійник, 58), 5. Мандзюк, 7. Кулаков, 14. Чеберячко, 17. Стрініч, 18. Зозуля, 19. Дєнісов (10. Коноплянка, 30; 8. Джуліано, 73), 20. Боатенг, 22. Гладкий, 29. Ротань


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Кічкарівка Показати IP 27 Жовтня 2011 09:52
ГЕРОЇ.
Виктор Показати IP 27 Жовтня 2011 10:00
Спасибо за игру.МОЛОДЦЫ.Так держать.
Александр Показати IP 27 Жовтня 2011 11:10
Хотелось бы услышать и поздравления от приверженнцев независимого чемпионата Волыни и любителей семейного посещения игр между Любомлем и Маневичами.
taras1986 Показати IP 27 Жовтня 2011 11:19
Просто супер!!! Такі матчі не забуваються!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus