USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Волинь» програла «Дніпру». ВІДЕО

18 Липня 2010 19:45
У матчі 2-го туру Прем'єр-ліги луцька «Волинь» 18 липня прогнала дніпропетровському «Дніпру» з рахунком 2:0.

Дніпропетровці приймали волинян вдома, у Дніпропетровську, на стадіоні «Дніпро-Арена»

На 33 хвилині гол «Волині забив 11-й номер Євген Селезньов, і на 50-й хвилині - дев’ятий номер команди Володимир Гоменюк.

Гравець Волині Андрій Грінченко отримав червону картку і був випроваджений з поля.

В першому таймі в Дніпропетровську «Волинь» була іншою, аніж у матчі з «Ворсклою» тижневої давності. Лучани ні в чому не поступались іменитим господарям, а може й випереджали у деяких компонентах, - пише сайт «Телеканалу новин 24».

Саме у «Волині» виник перший реальний момент в грі вже на 21-й хвилині. Пічку подав з кутового, а Бута з лівої ноги приклався до м'яча і вже навіть Каніболоцький би не врятував дніпрян, та за господарів вступилась штанга.

«Волинь» впевненіше контролювала м'яч, а забив «Дніпро». Гоменюк під час контратаки своєї команди виборов у верховій дуелі м'яч у Ващука, снаряд потрапив до Селезньова, і той низом сильно пробив. Ндоє мав виручати «Волинь», але не зумів відбити м'яч - 1:0 для «Дніпра».

«Волинь» зовсім не впала духом, швидше навпаки. Були ще до перерви здійснені кілька небезпечних навісів і ударів по воротах «Дніпра», проте бездоганно діяв Каніболоцький.

Тільки розпочався другий тайм, «Дніпро» зробив гучну завяку на перемогу. Грінченко не за правилами зіграв проти Коноплянки на підступах до штрафного майданчика «Волині». Ферейра навісив, Гоменюк потилицею підправив м'яч так, що він полетів по неймовірній траекторії. Ісса Ндоє, натомість, ніби загубив ворота - 2:0.

З 53-ї по 61-у хвилини Грінченко отримав дві жовті картки і миттю був вилучений з поля.

«Дніпро» віддав ініціативу гостям, сам діяв на контратаках. Волиняни мали шанси скоротити відставання після розіграшу стандартів, проте Каніболоцький цього вечора був неперевершений.

Нагадаємо, що тиждень тому, 10 липня луцька «Волинь» на домашньому стадіоні «Авангард» у грі першого туру Прем'єр-ліги програла полтавській «Ворсклі» з розгромним рахунком 0:4.

Довідково:

Склади команд:

«Дніпро»: 92 Каніболоцький, 3 Лобжанідзе, 9 Гоменюк, 10 Коноплянка 11, Селезньов, 14 Чеберячко, 16 Русол (к), 18 Феррейра, 19 Денисов, 25 Холєк, 28 Назаренко.

Запасні: 27 Лаштувка, 44 Кравченко, 5 Мандзюк, 17 Каверін, 23 Федорчук, 24 Пашаєв, 26 Калініченко.

«Волинь»: 1 Ндоє, 41 Омоко (к), 14 Ващук, 77 Бута, 3 Сімінін, 29 Гринченко, 24 Мельник, 35 Стевич, 31 Пічкур, 38 Лео, 20 Майко.

Запасні: 42 Неділько, 37 Бутко, 15 Максимюк, 8 Женюх, 9 Герасимюк, 11 Рачич, 17 Павлов.

Головний арбітр матчу - Дмитро Жуков (Донецьк)


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus