USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волиньбаскет зазнав поразки у Миколаєві

7 Березня 2016 08:00
Волиньбаскет–WOG зазнав поразки у матчі Суперліги Фаворит Спорт у Миколаєві – 85:74.

Про це повідомляють організатори спортклубу.

Гості агресивно з перших секунд кинулися атакувати кільце миколаївців. Зусиллями Тимощука їм першими вдалося відкрити рахунок.

Та вдалі дії Цикалюка на підбиранні під своїм щитом і партнерів у атаці дозволили господарям повернути дебют зустрічі на свою користь.

Однак зробити вагому заявку на лідерство миколаївцям не вдалося. Дуже швидко Тимощук, Джексон та Полюляк звели нанівець п’ятиочкову перевагу господарів. Такі «гойдалки» тривали до кінця чверті. Останній м’яч, як і перший, також був за волинянами. Джексон потужним данком ледь не розтрощив щит суперника.

Раніше, Інформаційне агентство Волинські Новини писало, що не створили сенсації луцькі баскетболісти з команди «Волиньбаскет», прогнозовано програвши одному з лідерів чемпіонату криворізькому «Кривбасу».

До великої перерви хід боротьби суттєво не змінився. Тепер уже господарі ліквідували відставання в 5 очок. На відпочинок команди пішли за мінімальної переваги в два очка на користь миколаївців.

І лише після перерви на майданчику почала проявлятися певна перевага одного з суперників. У гостей знизилася реалізація, а у господарів піймали кураж Шостуха, Цикалюк та Іванов.

До заключної 10–хвилинки Миколаїв збільшив перевагу до 16 очок.

Та на цьому боротьба не закінчилася. Лучани затято намагалися врятувати поєдинок. За три з половиною хвилини до кінця ігрового часу перевага миколаївців зменшилася до 5 очок.

Однак два поспіль триочкових Шостухи та Тонченка заспокоїли вболівальників господарів на трибунах та змусили гостей брати тайм–аут. Все одно врятуватися від поразки це лучанам вже не допомогло.

У наступному матчі Миколаїв зіграє 10 березня в Черкасах, а лучани наступного дня вдома зустрінуться з Хіміком.

СУПЕРЛІГА ФАВОРИТ СПОРТ

МИКОЛАЇВ – ВОЛИНЬБАСКЕТ-WOG –

85:74 (21:22, 18:15, 26:12, 20:25)
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus