USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинянки завоювали «срібло» жіночого футболу

14 Вересня 2017 10:21
На Івано-Франківщині завершився Чемпіонат України з футболу серед дівочих команд WU-17 Вищої ліги. Вісім команд-учасниць були розділені на дві групи, які зіграли турнір в одне коло – по одному матчу між собою. Дві найкращі команди за результатами групового раунду зіграли у фінальному поєдинку. Команди, які у квартетах стали другому, зійшлися в очному протистоянні за «бронзу».

У фіналі дістали право грати й дві волинські команди - «Освіта-Волинянка» з Маневич та «Ковельчанка». Наші дівчата по-різному провели груповий етап, в якому зустрілися й між собою. Маневицькі футболістки виграли усі 3 матчі, забивши в кожному по два «сухих» голи. Ковельчанки ж програли свої поєдинки. А от поєдинок за 7-е місце чемпіонату України дівчата з «Ковельчанки» виграли в збірної Житомирської області – 2:0. Це був справді втішний матч, бо обидві команди залишають Вищу лігу.

Фінальний матч маневицька «Освіта» проводила із костопільським «Ліцеєм». Основний час матчу переможця не виявив, а в серії пенальті були вправнішими рівнянки – 4:3

Підсумкова таблиця чемпіонату така:

1. «Ліцей» (Костопіль, Рівненська обл.)

2. «Освіта-Волинянка» (Волинська обл.)

3. «Юність» (Чернігів)

4. «Карпати» (Львів)

5. «Пантери» (Умань)

6. «Атекс»-СДЮШОР-16 (Київ)

7. «Ковельчанка» (Волинська обл.)

8. Збірна Житомирської області

Кращим нападником фінального турніру визнано маневиччанку Вікторію Гірин.

До слова, відразу 9 футболісток із волинських жіночих команд викликані у ці дні на тренувальні збори національних жіночих збірних U-17 та U-19. Усі вони представляють жіночі команди володимир-волинського «Ладомиру». У Калуші та Щасливому готуються до відбіркових матчів Чемпіонатів Європи 2018 та 2019 рр. воротарі Марія Вальчук та Яна Глух, захисниці Марія Ковб та Марина Шайнюк, півзахисниці Тетяна Бубняк та Вікторія Гірин.

Фото Миколи Мартинюка
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus