USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинських спортсменів нагородили подяками і грамотами

10 Жовтня 2016 22:20
Почесні грамоти і також подяки отримали спортсмени та їх тренери.

Про це стало відомо під час оперативної наради в голови Волинської ОДА Володимира Гунчика.

Зокрема, у стінах ОДА відзначили тренерів та спортсменів Волинського регіонального центру з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт». Відтак, заслужений працівник фізичної культури та спорту України Юрій Тимофеєв отримав подяку за підготовку спортсмена Віталія Романчука до Паралімпійських іграх в Ріо-де-Жанейро, де Віталій здлбув золоту нагороду.

ЧИТАТИ ЩЕ: «В БРАЗИЛІЇ БУЛИ В ШОЦІ ВІД НАШОЇ КОМАНДИ», – «ЗОЛОТО» РІО ВЕЗУТЬ НА ВОЛИНЬ

Також за успішний виступ вихованців на чемпіонаті Світу з кульової стрільби серед спортсменів з вадами слуху, що тривав з 9 по 14 вересня 2016 року в Росії, подяки отримали заслужені тренери України Олександр Платонов та Вікторія Свереда.

Почесною грамотою за зайняте I місце на XV літніх Паралімпійських іграх відзначили, власне, майстра спорту України міжнародного класу Віталія Романчука.

Нагадаємо, волинських спортсменів - футболіста Віталія Романчука, який у складі української збірної з футболу виграв золото Паралімпіади у Ріо, та його наставника Юрія Тимофеєва - відзначили нагородами Президента України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus