USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Воронін продовжить кар’єру в Росії

4 Січня 2010 11:06
Український форвард «Ліверпуля» Андрій Воронін цієї зими залишить англійську команду. Швидше за все, футболіст продовжить кар\'єру в Росії.
Як констатував агент Вороніна Андрій Головаш, відпустка спортсмена, яку той проводить на пляжах Майамі в сонячній Флориді, якраз і пов\'язана з тим, що гравець і клуб уже досягли попередньої домовленості, за якою нападник піде з «Ліверпуля». Вороніну надано відпочинок для запобігання можливим травмам, адже навіть найменше пошкодження поставило б під сумнів його можливий перехід.
Щодо клубу, де продовжить кар\'єру гравець, його агент поки що не став розкривати карти.
«Андрій уже свій вибір зробив. Але поки контракт не підписано, про новий клуб говорити рано», - сказав Головаш «Бліку».
Проте, за даними видання, Воронін продовжить кар\'єру в Росії - адже московське «Динамо» і ЦСКА готові запропонувати «Ліверпулю» 3 мільйони фунтів за перехід українця.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
alex Показати IP 4 Січня 2010 19:00
В "туманній" Британії українці не находять своєї дороги. А в Росії Воронін хоча почне грати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus