USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Враження від чемпіонату України з легкої атлетики у Луцьку. ВІДЕО

21 Червня 2016 18:42
Лучани і гості міста поділилися враженнями від чемпіонату України з легкої атлетики, що відбувся в місті.

Нагадаємо, що 19 червня завершився Чемпіонат України з легкої атлетики – головний національний легкоатлетичний старт сезону, який відбувався за підтримки Федерації легкої атлетики України, Федерації легкої атлетики Волині та Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом». Спортивна подія стала основним етапом відбору на чемпіонат Європи (6-10 липня, Амстердам) та Олімпійські ігри (5-21 серпня, Ріо-де-Жанейро). Дійство відбулось у Луцьку на стадіоні «Авангард».

ЧИТАТИ ЩЕ: ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ З ЛЕГКОЇ АТЛЕТИКИ У ЛУЦЬКУ. ДАЙДЖЕСТ

Так, на сторінці спільноти «Наш Луцьк Life» у мережі ВК опублікували відео з події. На камеру інтерв’юери поділилися враженнями від змагань, дякували за організацію дійства, розповіли, які види легкої атлетики найбільше сподобалися, а також окреслили проблеми, які на їхню думку були під час ЧУ.

Зі слів авторів відеоролика, активну участь у створенні NLL NEWS брали:

- ГО «Волинський Актив Молоді»

- GUSAR production

- Команда Наш Луцьк LIFE - NLL PROMO GROUP.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus