USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Вихованці спеціалізованих закладів змагалися у настільному хокеї. ФОТО

1 Лютого 2011 12:13
Понад 600 хлопців та дівчат – вихованців дитячих спеціалізованих закладів Волині – з 12 грудня 2010-го по 1 лютого 2011 року взяли участь у змаганнях з настільного хокею та рухливих ігор «Веселі старти».
До заходу, що проводився за програмою Всеукраїнських масових спортивних заходів «Ти зможеш, якщо зміг я!», долучилися Затурцівська, Рожищенська, Крупівська, Липлянська, Володимир-Волинська школи-інтернати, повідомили в обласному центрі фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх».
Переможців та призерів змагань нагородили дипломами, грамотами, спортивним інвентарем.
Такі заходи, кажуть в обласному центрі «Спорт для всіх», відбуваються систематично упродовж року що дає можливість вихованців дитячих спеціалізованих закладів залучити до здорового способу життя, занять фізичною культурою та спортом. Це також сприяє зниженню агресивності, напруженості та незадоволеності, формуванню здорового емоційного фону.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus