USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Як «Волинь» грала із «Крильми Совєтів»

16 Лютого 2014 07:57
Луцька «Волинь» продовжила серію спарингів і зіграла контрольний матч із російсьими «Крильми Совєтів». Суперник лучан, який перебуває на 10-му місці у російській Прем`єр-лізі, нещодавно обіграв лугансьу «Зорю» (1:0), а вчора вранці зіграв зі словацьою «Жиліною» 2:0. На вечір суботи іншим складом росіяни зіграли з лучанами, - повідомили у клубній прес-службі волинського клубу. Рік тому у Туреччині суперники також змагалися у товариській грі і тоді за 3 хвилини до фінального свистка росіяни забили єдиний гол у матчі.

Попри дощову погоду, яка вирує на середземноморському узбережжі Туреччини останніми днями, волиняни і самарці сьогодні відіграли на хороших швидкостях і матч відзначився великою кількістю і моментів, і боротьби на кожному клаптику поля. На жаль, відзначити перемогою день народження одного з тренерів клубу - Володимира Дикого - не вдалося...

Перший тайм був явно за номінальними гостями: лучани володіли і мячем більше, і територіальною перевагою, заробили більше стандартів. Найкращі ж моменти суперники створили наприкінці тайму. Бабатунде після контратаки на 37-ій хвилині влучив у стійку із 16 метрів, а Семшов з 7 метрів не переграв у ближньому бою Артема Кичака.
«Волинь» традиційно зіграла другий тайм іншим складом, самарці ж робили свої заміни під час гри. Наступна 45-хвилинка була в сенсі ініціативи вже більше за росіянами. Вони більше били по воротам Неділька (честь і шана нашим кіперам, які зберегли ворота на замку), а лучани грали на контратаках. Відзначимо і велику кількість фолів – це пояснимо не тільки жорсткістю боротьби, але й погодними умовами – туман істотно ускладним дії суперникам. Найкращі моменти у «Волині» створили Гошкодеря та Масло. Віталій із «вбивчої» позиції не переграв Веремка, а Ян зі штрафного влучив сильним ударом також у кіпера самарців. Відтак – чергова нічия лучан у Белеку 0:0. Наступний спаринг «Волинь» проведе у понеділок, 17 лютого проти братиславського «Слована» - лідера словацького чемпіонату. Початок гри о 15.00.

Склад «Волині»:
1 тайм: Кичак - Сімінін, Шершун, Приндета, Немчанінов - Рогач, Шабанов - Бабатунде, Бікфалві, Мемешев - Хомченко.
2 тайм:Неділько – Годований, Масло, Р.Никитюк, Шіш – Кінаш (Задерецький, 70), Скоба – Матей, Рамон (Чорномаз, 75), Гошкодеря – Козьбан (Петров, 70).

«Крилья Совєтів»: Веремко, Ятченко, Таранов, Амісулашвілі, Форбс (Махмудов, 30') (Чочієв, 80'), Нємов, Драгун, Цалагов, Аджинджал (Палієнко, 76'), Семшов (Павленко, 68'), Кабайеро (Корніленко, 72').

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus