USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

Юні волейболісти здобули друге місце на етапі чемпіонату України

16 Березня 2018 17:21
Друге місце в турнірній таблиці – результат з яким повернулася до Луцька волейбольна команда КДЮСШ №1 після третього туру чемпіонату України «Дитяча ліга» серед юнаків 2005 року народження.

Участь юних волинян у волейбольному чемпіонаті стала можливою завдяки фінансовій підтримці Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», інформують у прес-службі Фонду.

До третього туру команда юних волейболістів була на третьому місці. В першій грі в Чернігові, де проходили змагання, волиняни обіграли команду господарів. Потім – команди з Житомира, Кіровоградщини. Поступилися лише команді–лідеру з Первомайська, яка не програли жодної партії. Завершальний день також увінчався успіхом – волиняни перемогли вінницьку команду, яка до того часу йшла другою. Тож по закінченню туру вихованці КДЮСШ №1 закріпилися на 2 місці чемпіонату України «Дитяча ліга» серед юнаків 2005 року народження.

Наразі команда волинян повернулася додому та готується до четвертого туру, який проходитиме у Вінниці з 26 по 28 березня. Власне, тоді й будуть визначатися фіналісти чемпіонату.

Тренуємося в посиленому режимі, напрацьовуємо різні схеми в захисті і нападі. Налаштовуємо психологічно дітей, що вони сильні, найкращі, щоб вони виходили на майданчик і були впевнені у своїх можливостях. Адже до цього часу ми так високо ніколи не підіймалися. Діти психологічно ще не готові до таких ігор, – розповідає старший тренер відділення волейболу КДЮСШ №1 Ігор Кравчук.

«Підтримка ігрових видів спорту» – проект Фонду, який передбачає фінансову допомогу на ігрові види спорту – волейбол (юнаки, дівчата), баскетбол (юнаки), гандбол (юнаки), аби ці команди могли брати участь в офіційних всеукраїнських та міжнародних змаганнях, – зазначає керівник проекту Олексій Сорокун. – Юних волейболістів Фонд підтримує третій рік поспіль. Завдяки цьому вони мають змогу брати участь в офіційних всеукраїнських та міжнародних змаганнях. І хай не кожен із них стане олімпійським чемпіоном, чемпіоном світу та Європи, проте кожен виховає в собі дисципліну, стане сформованою особистістю, буде здоровим фізично, гармонійно та емоційно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus