USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Збірна України отримала 1,5 мільйона за невихід на ЧС-2010

28 Листопада 2009 10:47

Збірна України отримала півтора мільйона доларів після завершення відбіркового циклу на ЧС-2010.
Футболісти збірної України отримали півтора мільйони доларів після завершення відбіркового циклу на чемпіонат світу 2010 року.
Про це повідомив президент ФФУ Григорій Суркіс, оголосивши суму преміальних.
За його словами, у разі проходження греків українські футболісти отримали б ще 1 мільйон 400 тисяч доларів.
«А якби в мене був добрий настрій після гри, а в разі перемоги над греками він би був таким і я зайшов би у роздягальню до збірної, то віддав би футболістам ще 1 мільйон», - сказав Суркіс.
«Ці гроші я б витягнув з власної кишені і віддав би футболістам, просто як бізнесмен, як не бідна людина. І моя сім\'я тоді стала б біднішою майже на три мільйони доларів».
Нагадаємо, що Григорій Суркіс запропонував коучу «Шахтаря» Мірчі Луческу очолити збірну.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Vetal Показати IP 28 Листопада 2009 15:13
Який пан Суркіс щедрий!! Ну-ну зі свого карману він виклав, ніби ФФу грошей ніде не заробляє, і вся збірна грає за гроші мега щедрого Сурка.
alex Показати IP 28 Листопада 2009 20:37
Козел Дуркіс!!! Після гри можна будь-що говорити. А реально потрібно було піти на зустріч Ахметову і був би повний стадіон болільників.
OrestN Показати IP 29 Листопада 2009 16:55
а де ж такі гроші Суркіс бере? своїми мозолями заробляє? Не повинний спорт бути корумпованим! Держава повинна в апріорі утримувати спорт як гідність держави на міжнародній арені. Але державою мають керувати патріотичні чиновники, а не казнокради з російськми та ізраїльськими паспортами.
seal Показати IP 29 Листопада 2009 23:41
to OrestN. Те, що спорт не повинен бути корумпованим питань не викликає ні у кого. А з тим, що тільки держава повинна утримувати спорт дозвольте не погодитись. У всьому світі найкращих результатів досягають саме професійні спортсмени. А професійний спорт, як правило, є приватним і аж ніяк не державним, що тим не менше зовсім не заважає прославляти йому свої держави.. Чим Вам не до вподоби, наприклад, брати Клички чи ФК "Шахтар". Що вони мало зробили для міжнародного іміджу України? Чим Вам не догодив той самий Ахметов, який збудував за власний кошт "Донбас-арену" - один з найкращих футбльних майданчиків у Європі? А те, що Суркіс хотів у разі виграшу віддати футболістам 1 мільйон доларів, так це його право. Я не є прихильником Суркіса, скоріше навіть навпаки. Але те, що він мільйонер відомо вже давно і своїми грошима він має право розпоряджатися на свій власний розсуд. Чи у нас комплекс - якщо бідний, то значить чесний і хороший, а якщо багатий, то значить обов'язково поганий і гроші накрав у народу? Давайте змінювати свої стереотипи.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus