USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

З’явилися фото реконструкції арени футбольної школи «Волині»

25 Грудня 2015 18:37
На стадіоні дитячо-юнацької футбольної школи «Волині», що на вулиці Дубнівській, тривають роботи із реконструкції арени. Вони проводяться в рамках виконання Меморанду про співпрацю, який 12 листопада підписали ДЮФШ «Волинь» та Фонд Ігоря Палиці «Новий Луцьк».

Про це повідомляють у прес-службі «хрестоносців».

Наразі на Дубнівській демонтували стару загорожу і поставили опори для нового паркану навколо поля. Це робиться для того, аби розширити футбольне поле до стандартних розмірів.

Будівельники використовують нетрадиційно теплу грудневу погоду, аби виконати якомога більший обсяг робіт.
Крім того, стадіон ДЮФШ отримає освітлення – по 3 щогли для прожекторів вздовж кожної з бічних ліній і по одній за воротами.

Для зручності вболівальників буде споруджено й трибуни із 100 полікарбонатними сидіннями. Вони тепер будуть поруч із полем, а не за сіткою огорожі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Важливо! Показати IP 25 Грудня 2015 21:15
Цей стадіон цілком і повністю належить школі-ліцею! ФК Волинь до нього немає жодного відношення, користується полем на свій розсуд, без жодних дозвільних документів, а директор навчального закладу покриває цю тему) От такі от пироги, а журналісти мали би розібратися, перш ніж шось писати!
дуже важливо Показати IP 27 Грудня 2015 11:01
те, що школа-ліцей в особі власника - громади області і обласної ради фінансується на крихти і ще за рахунок гуманітарної допомоги, склад якої в одному із закинутих приміщень ліцею. Дуже важливо те, що поле і старий стадіон будувалися так само за кошти ФК Волинь, а майданчик зі штучною травою - за кошти фонду Палиці. А ще важливо, що директор ліцею - прогресивна людина, яка не мямлить про те, що все пропало, а шукає вихід із тупику, у який його посадили всі колишні обласні влади і загальне безгрошів'я в державі. Звісно, найкраще примішувати політику у спорт, ви,чуваки, зробіть спочатку щось. На цьому стадіоні Палиця буде мітинги проводити? ні. Зроблять на десятки років і поле, і поля, і стадіони.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus