USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Коломойський прокоментував «політичні репресії» щодо Корбана

1 Листопада 2015 19:04
Колишній голова Дніпропетровської обласної державної адміністрації, бізнесмен Ігор Коломойський вважає, що жодних кримінальних злочинів його соратник, лідер партії "УКРОП" Геннадій Корбан не скоював.

Про це І.Коломойський заявив у коментарі Lb.ua, передає УНН.

"Справа Корбана – чиста політика. Я впевнений, це пов'язано з результатами, які партія "УКРОП" отримала на місцевих виборах", - сказав бізнесмен.

Нагадаємо, УКРОП переміг на місцевих виборах на Волині - зокрема до Волинської обласної і Луцької міської рад.

Крім того, у Луцьку та Дніпропетровську в другий тур виборів мера виходять представники цієї політсили. Зокрема, кандидат на посаду Луцького міського голови від партії УКРОП Олександр Товстенюк набрав 31,8% голосів. Своєю чергою, Борис Філатов отримав 35,3% на виборах мера.

Екс-губернатор Дніпропетровської області зазначив, що особисто йому ніхто не висував жодних вимог і він не відчуває тиску на себе і тим більше шантажу.

"Я нормально спілкуюся з Адміністрацією Президента, жодних претензій мені не озвучували", - сказав І.Коломойський, відповідаючи на питання про те, чи можна розглядати Г.Корбана як заручника влади в її боротьбі проти екс-голови Дніпропетровської ОДА.

І.Коломойський додав також, що Г.Корбан – зважаючи на події – вийшов у вищий ешелон української політики.

"Його можна привітати. Навіть добу, проведені в СІЗО, автоматично виводять у вищу політичну лігу. Пройшов бойове хрещення, можна сказати", - заявив І.Коломойський.

Нагадаємо, 31 жовтня СБУ і ГПУ розпочали спецоперацію щодо розслідування діяльності Геннадія Корбана, його підозрюють в організації злочинної групи. Наразі Г.Корбан знаходиться в слідчому ізоляторі СБУ.

Водночас, у штабі УКРОПу події, які зараз відбуваються навколо партії УКРОП та її лідера, пояснили так – це спроба відвернути увагу від другого туру виборів у Дніпропетровську та Павлограді з тим, щоб «Опоблок» міг взяти реванш в області.

Член політради партії УКРОП Денис Борисенко нагадав, що ця політсила вже стикалася з винесенням тамтешніми судами явно замовних рішень.

Нагадаємо, такі дії, як і масові обшуки офісів політсили, представники УКРОПу назвали політичними репресіями проти них - як політичних опонентів.

Денис Борисенко повідомив, що члени партії по всій країні зайняли дуже активну позицію: багато хто хоче приїхати до Києва для захисту прав партії та її лідера. Крім того, підтримку УКРОПу висловили багато інших політичних партій-партнерів із демократичного табору. Зі слів Борисенка, очевидно, що владі дуже не подобається поява реального опозиційного руху в Україні.

Денис Борисенко акцентував на тому, що УКРОП – це не лідерська партія: «У нас партією керує політрада, тому спроби влади зупинити діяльність нашої партії шляхом вибивання наших лідерів не матимуть жодного успіху, тому що політрада працює, все на місці, рішення приймаються, партія далі розвивається, ми дуже щільно й серйозно будемо далі займатися мобілізацією і прийомом нових членів до лав нашої партії по всій Україні».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 1 Листопада 2015 19:57
Слухаю інтерв'ю І. Палиці І погоджуюсь з кожним словом. Загрався президент, янукович починае виглядати на його фоні навіть позитивно........
Анонім Показати IP 2 Листопада 2015 06:21
А кто либо может согласовать следующие две цитаты: "Колишній голова Дніпропетровської обласної державної адміністрації, бізнесмен Ігор Коломойський вважає, що жодних кримінальних злочинів його соратник, лідер партії "УКРОП" Геннадій Корбан не скоював." - цитата из этой статьи и цитата из иных украинских ресурсов: "Я знаю, что эти так называемые дела (по Корбану, - Ред.) лежали в папках, покрытых пылью. Почему их достали именно сейчас?"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus