USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Імена депутатів-прогульників публікуватимуть на сайті Верховної Ради

18 Травня 2015 13:49
Відзавтра на сайті Верховної Ради публікуватимуть інформацію про голосування народних депутатів та їх прогули, незалежно від того, була картка на місці чи ні. Про це пише УНІАН.

«З завтрашнього дня на сайті Верховної Ради буде оприлюднена інформація щодо голосування народних депутатів, і ми розробимо рубрику «топ», щоб країна знала «кращих» прогульників, тих хто не голосує, не бере участів роботі ВР, незалежно від того, була його картка на місці чи ні», – прокоментував нововведення голова Верховної Ради Володимир Гройсман.

«Обрався в парламент, то треба працювати в комітетах, в парламенті, треба голосувати, треба напрацьовувати рішення, і робити це професійно і постійно, а не ходити на роботу так, як заманеться», – підкреслив мовець.

Він також закликав громадські організації та ЗМІ розпочати «кампанію «стоп – прогульник».

Водночас, слова Володимира Гройсмана про те, що в парламенті мінімізовано таке явище як «кнопкодавство», журналісти зустріли сміхом.

Голова парламенту підкреслив, що станом на сьогодні багато депутатів приходять в сесійну залу і працюють, але «цієї кількості недостатньо для ефективної роботи парламенту».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Такі да! Показати IP 18 Травня 2015 14:24
І шо? Ср\ть вони хотіли на ваші публікації-шмублікації. Тільки перевибори і негайно!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus