USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку визначать переможців премії «Люди Року»

7 Вересня 2017 08:59
Ювілейна головна патріотична подія – Премія «Люди Року-2017. Волинь» в рамках загальнонаціональної програми «Люди XXI століття» відбудеться 15 грудня у Луцьку. Захід нестиме патріотичний характер. Головна мета події – відзначити людей, які своєю повсякденною працею допомагають нашій країні повернути мир та економічну стабільність.

Тема цьогорічної події: «Творимо історію сьогодні». Сьогодні, зараз, в цей момент, потрібно жити, творити, вірити, мріяти і, звісно, діяти. Тому що, вчора вже залишилося у минулому, а завтра – це ще не відома сторінка життя. Люди досягають небачених висот, перетворюють мрії на реальність, адже не відкладають на завтра. Повсякденна праця – це запорука успіху, що дарує неоціненне – шанс на безхмарне, мирне небо. Кажуть, що потрібно дивитися на країну очима своїх дітей, а не батьків, бо заради них ми здатні подолати будь-які труднощі та дійти до поставленої мети.

Лауреати Премії – це люди, які творять новітню історію Волинської області, працюють на її позитивний імідж та авторитет, творять сучасне і майбутнє нашої області й варті того, щоб їхні досягнення були зразком для інших, а особливо для молодого підростаючого покоління. Україна повинна знати своїх героїв, відтак відбудеться почесне нагородження волонтерів, громадських діячів та героїв АТО. В цілому на події буде нагородження людей, які зробили вагомий внесок у патріотичне, духовне та економічне життя нашого краю та України.

У рамках заходу традиційно відбудеться благодійна акція «Бог у серцях». Зібрані кошти будуть виділені на лікування дитини, яка потребує допомоги. Варто відзначити, що в цьому році на ювілейній головній події року усі учасники благодійної акції отримають можливість отримати цінний подарунок.

Вибір претендентів на перемогу в обласній Премії «Люди року-2017. Волинь» формується двома шляхами: згідно опитувань незалежних експертів та поданих заявок. Протягом 2017-го року оргкомітет Премії проводить соцопитування серед представників експертної галузевої комісії, у складі яких – керівники департаментів різних професійних сфер, науковці, громадські діячі, журналісти, політичні аналітики, відомі не лише на Волині, а й в Україні. Кожен експерт надає відповіді на відкриті питання за професійними напрямками/номінаціями. В оргкомітеті наразі триває процес обробки зібраної та отриманої інформації.

Оргкомітет наголошує, що надати інформацію про себе, чи людей, достойних звання «Людини року-2017» може кожен. Для цього потрібно до 1 грудня заповнити форму заявки, скопіювати її та надіслати на е-mail:[email protected]або на поштову адресу: м.Луцьк, проcп. Волі50/45. Заявку на участь у премії можна заповнити тут.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Бім Показати IP 7 Вересня 2017 09:22
ФУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus