USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцький замок зняли з квадрокоптера. ВІДЕО

8 Липня 2015 19:00
Луцький блогер Олег Артишук зняв Замок Любарта з квадрокоптера. Відеозйомку робили під час другого дня Lutsk Food Fest.

«Одним з перших запусків був політ над Луцьким Замком, 29 червня тут проходив другий Lutsk Food Fest. Це був другий день фестивалю, людей було в кілька разів менше, ніж у перший, через це так «порожньо» з висоти», - коментує блогер.

Нагадаємо, в Луцьку відбувся дводенний фестиваль «Lutsk Food Fest» в Луцькому замку. Ті, хто приходили на перший фестиваль у травні, і побували на другому, змогли відчути різницю.

Як пояснив у власному коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини один із організаторів заходу, начальник відділу у справах сім’ї та молоді Луцької міської ради Олексій Веремійчик, цього разу «орги» доклали дуже багато сил для того, аби зробити захід кращим, ніж попереднього разу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Дякуємо Показати IP 9 Липня 2015 09:15
Все потрібно знімати і показувати. Цікаво подивитися на замки сучасних правоохоронців, суддів і ін.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus