USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Як сьогодні виглядає колишній кабінет Клімчука

2 Березня 2014 11:03
Фото колишнього кабінету екс-губрнатора Волині Бориса Клімчука опублікували в мережі Фейсбук. Сьогодні у ньому триває генеральний ремонт. Його мав намір провести Олександр Башкаленко.

«Волиняни можуть пам'ятати з телевізійних репортажів, який шикарний кабінет був у колишнього голови ОДА Бориса Клімчука. Олександр Башкаленко відразу після призначення вирішив провести там генеральний ремонт», - пише депутат облради Ігор Гузь в мережі.

«На фото видно, що це не просто перефарбовування стін, а по суті перепланування. Зараз будемо розбиратися з кошторисами такої затії, очевидно ремонт мали зробити за державний кошт». – резюмує він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 25
таня Показати IP 2 Березня 2014 11:09
ужас
Анонім Показати IP 2 Березня 2014 11:11
і що вам це подобається? дебіли-майдауни
123 до Анонім Показати IP 2 Березня 2014 12:59
Ну ти ідибіл! Башкаленко собі ремонт не вспів зробити! В пана бавився та і так добре було!
Коментатор до Анонім Показати IP 5 Березня 2014 09:38
Та що ж Ви такі легковірні? Старі це фото. Ніхто там не робить ремонт! В людей інші проблеми.
лихо Показати IP 2 Березня 2014 11:14
І знову Гузь і знову він буде "розбиратись"? Хто він такий - дайте відповідь?! Але чого він не опублікував фото приймальної, де свинюшник влаштувала його Самооборона? Стидно показати як меблі з кабінету Клімчука перетворили у... слів нема як це назвати! Гузь пише і публікує те, що йому вигідно і ніколи не говорячи правди!!! Ганьба!!!
Анонім до лихо Показати IP 2 Березня 2014 12:07
так. Гузь - гнида. стан кабінету губернатора сьогодні найбільш нагальна проблема для Волині.
Сергій Показати IP 2 Березня 2014 11:26
А що гузь ще не в Криму?
Андрій до Сергій Показати IP 2 Березня 2014 11:30
Ганьба,Ганьба, Ганьба,Ганьба,Ганьба,Ганьба,Ганьба,Ганьба,Ганьба,Ганьба,Ганьба,Ганьба,Ганьба,Ганьба,Ганьба,Ганьба,Ганьба,Ганьба,Ганьба,Ганьба,Ганьба,Ганьба,Ганьба,Ганьба,Ганьба,Ганьба,Ганьба,Ганьба,Ганьба,Ганьба,Ганьба,Ганьба,Ганьба,Ганьба,Ганьба,Ганьба,Ганьба,Ганьба,Ганьба,Ганьба,Ганьба,Ганьба,Ганьба,Ганьба,Ганьба,Ганьба,Ганьба,Ганьба,Ганьба,Ганьба, Панду геть
Сергій до Андрій Показати IP 2 Березня 2014 11:36
Не те що а взагалі Ганьба,Ганьба, Ганьба,Ганьба,Ганьба,Ганьба,Ганьба,Ганьба,Ганьба,Ганьба,Ганьба,Ганьба,Ганьба,Ганьба,Ганьба,Ганьба,Ганьба,Ганьба,Ганьба,Ганьба,Ганьба,Ганьба,Ганьба,Ганьба,Ганьба,Ганьба,Ганьба,Ганьба,Ганьба,Ганьба,Ганьба,Ганьба,Ганьба,Ганьба,Ганьба,Ганьба,Ганьба,Ганьба,Ганьба,Ганьба,Ганьба,Ганьба,Ганьба,Ганьба,Ганьба,Ганьба,Ганьба,Ганьба,Ганьба,Ганьба, Панду геть
Валік Показати IP 2 Березня 2014 11:27
В країні мобілізація, а той - з кабінетами розбирається! Ган*он!
Андрій до Валік Показати IP 2 Березня 2014 11:34
Та в країні все нормально. Це цим клоунам немає чим занятись, от вони і мутять воду. Тепер буде не комуняку а "гузяку на гіляку"
Анонім Показати IP 2 Березня 2014 11:38
Башкаленко мав ремонтувати кабінет за власний кошт. На ремонт цього приміщення ні в обласному ні в державному бюджеті видатки не передбачались. Пан Гузь перш ніж горлопанити і такими припущеннями ще більше настроювати людей один проти одного, мав би спочатку розібратись в ситуації. Натомість він лише розігріває обстановку. Авжеж в теперішніх обставинах питання ремонту кабінету колишнього губернатора є першочерговим, а російські війська в Криму - це не на часі. Одна говорільня, горлохвацтво, що вже набридло. Конкретних дій немає. Товчемо воду в ступі. Правильна точка зору на продії визначається за правом "сильного".
ЗМІ Показати IP 2 Березня 2014 11:47
А куди поховались ці політичні гномики на кшалт башкаленка, курилюка, мельника? Де вони, в яких норах ці страхіття, "ідеологічні мізки" ригоналів? Так справно тут писали про "науковий комунізм" Януковича і раптом затихли. Де вони спокутують свої гріхи? Герой відомої гоголівської повісті "Шинель" тремтів від однієї думки залишитись без шинелі (жалованія). Які тепер шинелі одягнуть ці акакії акакієвичі!?
Анонім до ЗМІ Показати IP 2 Березня 2014 12:04
По-моєму, десь на сайті писали, що Башкаленко має лікуватись в Молдавії.
Лучанка Показати IP 2 Березня 2014 12:04
То це було саме перше і важливе завдання "новопризначеного губернатора" в такий час? Можна лише з цього зробити висновок, "що" він "міг" би зробити для Волині. Жах. Сьогодні показували "обєкт під охороною", тобто маєток колишнього голови адміністрації золотого унітаза, пана, ні, вірніше, царя Єфремова у Донецьку. Високі мури, колючий дріх ловерх... Від кого вони ховаються? Від правди? У Ангели Меркель нема чого ховати за мурами!
Анонім до Лучанка Показати IP 2 Березня 2014 12:11
Башкаленко робив ремонт за свій кошт, але ж не своїми руками, тому не бачу зв"язку з "в такий час" та ремонтом. Що б змінилось якби він виділив гроші на ремонт через місяць, рік, два роки? Працював він в своєму старому кабінеті. Не бачу логіки у Вашому пості. Давайте будемо об"єктивними і не вішати всіх собак на одного посадовця.
Анонім до Лучанка Показати IP 2 Березня 2014 12:17
І ще, щоб наша "еліта" зрівнялась або хоча б наблизилась за скромністю своїх потреб до Ангели Меркель чи любого іншого європейського посадовця потрібно щоб у нашого народу хоча б через одне покоління змінився менталітет. Наші можновладці мають особливість забувати про народ, слугами якого вони є, одразу після виборів чи призначення на посади.
Анонім Показати IP 2 Березня 2014 12:25
українці це дуже гнила нація.до тих же німців нам ой як далеко.Знаєте як українців називають нам "русіш швайн",голодранці і злодії.Ви виріте що нас там ждуть?
123 до Анонім Показати IP 2 Березня 2014 13:06
Покажи своє козляче лице москалю і побачимо хто з нас гнелий!!! А я впевненний що ти бздун і тільки тут можеш базікати!!
Лучанка до аноніма Показати IP 2 Березня 2014 13:18
Взагалі не потрібно ніяких ремонтів. Ці гроші, які пан башкаленко "чесно" заробив на ремонт кабінету, який ідеально був попередником відрементований, можна було б віддати на благодійність. Я знаю так багато хворих діточок. Мами не мають за що їх лікувати. Для прикладу наведу ще одного політика Німеччини із кабінету Меркель, Урзулу фон де Лайн. Кандидат наук, чоловік теж. походження - дворянське. Батько колись був премєр-міністром Нижньої Саксонії. Мама 7 дітей, вік - 54 роки. Сім'я проживає у Ганноверs. Була вона успішним міністром у справах сім'ї, міністром соціального захисту, тепер - міністр оброни Німеччини. Так ось, з метою економії коштів, вона наймає одну кімнатку площею 7,4 кв.м. Працює у своєму кабінеті, стіл завалений паперами. На вихідні за можливістю їде до сімї у Ганновер. Так роблять також інші політики. Є ще запитання?
ВолинянинВолинянин д Показати IP 2 Березня 2014 16:06
Чекаєм вже з нетерпінням вашого нового хозяїна.Щоб ти не дзявкам тільки потім знову, що тебе защемили, майдауна такого патріота блін
Лучанка Показати IP 2 Березня 2014 17:32
Потрібно не чекати, а все робити чесно для того, щоб не було корупції і щоб була звітність "слуг народу" перед громадою. Українці показали Майданом, що вони народ, а не маса (не бидло). Тепер потрібно не обливати один одного брудом, а бути активним Громадянином!
Кент до Лучанка Показати IP 2 Березня 2014 23:45
Не маса?? А розграбовані в Києві і не тільки в Києві магазини,зброярні і т.д.?? Вибиті в державних установах вікна,двері? А в кінці кінців гарний,цвітущий Київ,перетворений на так мовити срач і бомжатник? Це так українці показали себе народом?? Не смішіть нікого! Все - таки з впевненістю можна сказати на майбутнє : "Добре там,де нас немає".
Кент Показати IP 2 Березня 2014 23:49
Цей Гузь ще та шавка...Бігає,кричить за єдність,зі ідею і т.д. Чим він може доказати те,що Башкаленко намагався зробити цей ремонт за державні кошти? Це лише або видумки і фантазія або просто знову нагнітання негативної обстановки...Гнати його треба в три шиї,так само як того хабарника Бондаря і того,що хотів місто гарнішим зробити Шибу...
незнаююю,,,,, Показати IP 7 Березня 2014 14:53
а хто на ремонт збирався ???бо ми в садочок здавали постійно , і на ремонт класу в школі здаємо і у фонд класу щомісяця і у фонд школи щомісяця......і благодійні внески в лікарню платимо .......а йому хто збирається на хороми ??видно і щей на цей кабінет МИ збиралися

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus