USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Балет Львівської опери презентує у Луцьку «Лебедине озеро»

25 Травня 2018 19:17
Солісти Львівського національного академічного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької їдуть на гастролі містами України з шедевром Петра Чайковського «Лебедине озеро» в Луцьк.

Вже 28 травня вони виступлять на сцені Волинського академічного обласного українського музично-драматичного театру, повідомляє прес-служба Львівського національного академічного театру опери та балету ім. Соломії Крушельницької

У тур їде четверо солістів Львівської опери та заслужена артистка України Ольга Кіф’як. Організатором цих виступів є провідний соліст балету Львівського оперного театру Євгеній Свєтліца.

Більше 40 артистів на сцені, детально пророблена хореографія, унікальні образи, декорації та світлові спецефекти. Одна з найвідоміших робіт П. Чайковського в об’єднанні з сучасним мистецтвом балету. На глядачів чекає масштабна балетна постановка в три дії європейського рівня!



«Я знаю, що у Луцьку дуже красивий театр, а у Рівному цікава публіка. Окрім того, це недалеко від Львова, тому ми вирішили спробувати поїхати саме у ці міста. Це перший такий виїзд Львівського оперного театру. Сподіваємось, що місцева публіка нас сприйме якнайкраще», - зазначає Євгеній Свєтліца.

Початок вистави - о 18:00.

Квитки – за посиланням.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
678 Показати IP 26 Травня 2018 07:15
Лебедяче озеро треба показувати напередодні 19 серпня

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus