USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Ридаю від безсилля»: багатодітна лучанка просить порятунку для важкохворої мами

16 Листопада 2020 07:20
Допомогти врятувати життя мамі просить у небайдужих людей багатодітна лучанка Наталія Сєргєєва-Сищик.

Про це вона повідомила в коментарі кореспонденту Інформаційного агентства Волинські Новини.

Нагадаємо, біда постукала у двері багатодітної лучанки Наталії Сєргєєвої-Сищик – рак крові виявили у її матері Ніни Прус. «Самі не витягнемо. Я працюю на заводі, чоловік також отримує небагато. На життя вистачало, але, на жаль, лікування раку – річ недешева, а час втрачати не можна», - з болем говорить жінка.

Пані Наталія розповіла, що її мама уже пройшла 12 хімій, щоправда, не всі одразу:

«За перший «підхід» мама отримала чотири хіміотерапії, і одну підкріплення кісток. Через десять днів після виписки вона знову лягла до онкодиспансеру, де отримала ще чотири хімії. І так чотири рази. Потім її виписали. Ми думали, що пів року вже буде відпочивати, набиратися сил. Але після чергової здачі необхідних аналізів мамина лікарка сказала, що, попри гарні результати, їй потрібно отримати такий же блок лікування. Тобто виходить, що ще дванадцять хімій по чотири підходи і одну для укріплення кісток. А потім, через деякий час, знову так. Всього вона повинна отримати 26 сеансів хіміотерапії. Через побічні дії від лікування почувається погано: постійно мерзнуть та затерпають ноги, ходити не може - заточується, крутиться голова. Ми з чоловіком працюємо на заводі, тому грошей на таку кількість хімій немає. Я не знаю, що робити. Ридаю від безсилля», - каже жінка.
Нагадаємо, діагноз «Множинна мієлома. Ураження лівої лопатки» 70-річній Надії Іванівні Прус поставили у березні 2020 року. Жінку лікують, але грошей у родини катастрофічно не вистачає.

Тому, всі, хто хоче допомогти цій сім’ї, можуть переказати кошти за реквізитами:

Приват Банк 5168742717269926 Сергєєва-Сищик Наталія Володимирівна

Будь ласка! Ретельно перевіряйте номер рахунків, а також ПІБ отримувача. На жаль, людська біда – не перепона для шахраїв, які створюють фейкові сторінки у соціальних мережах, замінюючи реальні реквізитні дані на власні. Тому просимо переказувати кошти виключно отримувачу Сищик Наталії Володимирівни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus