USD 39.85 40.24
  • USD 39.85 40.24
  • EUR 40.00 40.20
  • PLN 9.95 10.20

Слабошпицький очолив список найсміливіших режисерів 2015 року

4 Січня 2016 18:30
До списку найсміливіших режисерів 2015-го року потрапив Мирослав Слабошпицький український режисер. Про це повідомляє ТСН.ua з посиланням на IndieWire, яке оприлюднило рейтинг найбільш ризикових стрічок.

Фільм “Плем’я” Слабошпицького очолило список. Цей фільм зняли в українській школі-інтернаті для глухих. “Історія розказана мовою жестів, без голосу за кадром та субтитрами”, – йдеться в описі стрічки.

До слова, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що фільм "Плем'я"Мирослава Слабошпицького здобув приз "Сазерленд Трофі" Лондонського кінофестивалю BFI London Film Festival - як переможець у номінації найоригінальніших та найсильніших режисерських дебютів - First Feature Competition. Це й же фільм посів восьме місце в рейтингу кращих стрічок 2014 року.

Але й це не усі нагороди стрічки. Найкращим повнометражним фільмом на міжнародному Міланському кінофестивалі також визнали "Племя" українського режисера.

Також до рейтингу сміливих фільмів увійшли: “Вікторія” Себастьяна Шіппера, “Мандарин” Шона Бейкера, “Син Саула” Ласло Немеша, “Білий Бог” Корнела Мундруцо, “Той, що вижив” Алехандро Іньяріту та “Таксі” Джафара Панахі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus