USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Бандера-молодший пропонує Януковичу «бартер»

15 Березня 2010 15:00
Онук лідера ОУН Степана Бандери готовий повернути звання Герой України, надане його діду в обмін на те, що нинішній президент Віктор Янукович відмовиться від Межигір’я.
Таку угоду пропонує Степан Бандера-молодший у своєму блозі, передає Українська правда.
«От моя пропозиція: я повертаю нагороду Героя Україні, якщо ви віддасте Межигір’я, яке ви отримали від Ющенка. Я думаю, що подарунки, які ми отримали від Ющенка, вартують приблизно однаково», – пише Бандера-молодший.
Він також додав, що, мовляв, чув про те, що ця нагорода викликає деякі проблеми в Москві, і що «Газпром може підняти ціну на газ, якщо не буде скасовано указ про нагородження до 9 травня».
«Я також чув, що польський політик погрожує Україні, що вона не стане членом ЄС, якщо не забере нагороду», – додав він.
«Якщо я поверну нагороду, Україна матиме дешевшу ціну на газ від Росії та угоду про вільну торгівлю з ЄС, яке вартує десятки мільйонів євро. Ваша власність також вартує десятки мільйонів євро. Разом ми зможемо поповнити державний бюджет і допоможемо здійснити виплати лікарям та вчителям, можливо ще і виплатити пенсій», – пише Бандера-молодший.
«Що скажете? Дайте мені знати місце і час для обміну, і я там буду. Я буду з золотою зіркою на грудях», – додає онук Степана Бандери.
Після листа Бандера-молодший зазначає, що написав його в іронічній формі, щоб показати всю абсурдність дебатів навколо його діда, який був убитий понад 50 років тому.
«Але ніхто, схоже, не переймається реальним станом речей в Україні. Резиденція Межигір’я - не поодинокий приклад корупції», – зазначає він у блозі.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Правильний Показати IP 15 Березня 2010 22:21
та що він може?ховатися як його дід і людей вбивати не за що?Мало що героя зняли,я б їх всіх на тюрьму посадив би,катів.Україну вони строять,коли нормальні люди з німцями воюють.Ющенко дибіл повний!
Ще правильніший Показати IP 16 Березня 2010 10:35
Браво, Степан!
Evil Показати IP 17 Березня 2010 16:14
До Правильний. Якщо ти хоч трохи знаєш історію, та ще й такий нік маєш, то мав би знати, що правильності і правди нема, є лише думки та точки зору.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus