USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Бродський радить військовим «пахать». Відео

24 Червня 2010 10:12
Голова Державного комітету з питань регуляторної політики та підприємництва Михайло Бродський 23 червня під час урядової телефонної лінії порадив військовому, учаснику бойових дій, який запитував його про пільги, шукати собі підзаробіток.

Почувши, що чоловік отримує 1300 гривень, Бродський спитав: «Так може варто пошукати іншу роботу, де більше платять? Ви не думали? …Ви ж мужик! …Треба шукати, треба рухатися! …В Україні сьогодні, якщо трудитися, можна спокійно знайти роботу і на три і на п’ять тисяч…»

«Я вам даю пораду як мужчина мужчині: треба працювати. Я в 26 років пахав день і ніч. Я був маляром та ще й інвалідом другої групи…» - розповів Бродський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
vvvv Показати IP 24 Червня 2010 15:40
а самому слабо попахать? легше так на чужі гроші жити?
Ы Показати IP 22 Вересня 2010 14:07
Я чет не понял? Шо, Бродский призывает нам сдаваться в плен первому, хто нападет? Чем ему мешает армия, тем более в нашей стране - и так маленькой и беззащитной? Какое "возьмите земли" - кто ее даст? Какой магазинчик, какая морковка? Если сейчас тот же Бродский изо всех сил сочиняет кошмарный налоговый кодекс, убивающий возможность работать на себя?
Иван Показати IP 23 Вересня 2010 11:54
Молодец Бродский, вижу не зря за него когда-то голосовал. Поддерживаю во всем, если хочешь чего-то добиться - возьми и добейся. Все в твоих руках!!! Тяжело исправить постсоветский менталитет "работать так, чтобы не работать".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus