USD 39.85 40.24
  • USD 39.85 40.24
  • EUR 40.00 40.20
  • PLN 9.95 10.20

Чиновники нелегально заробляють на Грибовицькому звалищі, – Семерак

3 Липня 2016 23:24
Протягом трьох років комунальне підприємство не допускало на територію Грибовицького сміттєзвалища представників екологічної інспекції.

Як передає Цензор.НЕТ, про це Остап Семерак заявив в інтерв'ю Espresso.

Зі слів Семерака, "те, що відбулося у Львові, в тому числі, через те, що комунальне підприємство задовольняв існуючий стан справ".

"Протягом трьох років комунальне підприємство не допускало на територію Грибовицького сміттєзвалища представників екологічної інспекції. Я не хочу захищати екологічну інспекцію, але це приклад того, що чиновники, це моє припущення - щодня з нелегального сортування сміття отримували доходи", - заявив Семерак.

Також він додав, що на це звалище звозили і кольоровий метал, і чорний метал, і папір, картон, пластик: "Є пункти прийому, які за цю сировину платять гроші. Цю систему треба впорядковувати. Це сфера відповідальності органів місцевого самоврядування".

Нагадаємо, 30 травня на території Грибовицького полігону твердих побутових відходів, що на Львівщині, спалахнула пожежа. Після завершення стався зсув сміття, під який потрапило троє рятувальників. Рятувальників на сміттєзвалищі завалило відходами з висоти 90 метрів.

Міського голову Львова Андрія Садового родичі та друзі не пустили віддати шану загиблим на Грибовицькому сміттєзвалищі рятувальникам.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЯК ПОЛІТИЧНЕ МАЙБУТНЄ САДОВОГО МОЖЕ «ПОТОНУТИ» У СМІТТІ

Тим часом, сміття, яке збирають на вулицях Львова, після Грибовицької трагедії вивозять по всій Україні, в тому числі, самоскиди були й на Волині – на луцькому полігоні твердих побутових відходів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus