USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

ДАІ не хоче відміняти техогляд

19 Серпня 2010 17:19
Департамент Державної автоінспекції МВС України вважає недоцільним скасування державного технічного огляду транспортних засобів.

Про це йдеться в довідці ДАІ на ім'я глави Держкомітету з питань регуляторної політики Михайла Бродського, який доручив спростити процедуру походження технічного огляду та вивчити доцільність його проходження для легкових автомобілів, пише «Українська правда».

На думку ДАІ, це призведе до знищення механізму державного контролю за станом автомобілів і виконання вимог законодавства їх власниками, а також до значного недоодержання фінансових надходжень у Держбюджет України.

Раніше Бродський доручив комітетові спростити процедуру походження технічного огляду і вивчити доцільність його проходження для легкових автомобілів.

Це пов'язано з тим, що на думку Бродського, техогляд вимагає збору великої кількості документів і сплати значних сум за послуги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Читач Показати IP 19 Серпня 2010 18:15
Якщо це ТЕХОГЛЯД і оглядяти лише АВТОМОБІЛІ - нехай буде. А для чого перевіряти наявністрість страхового поліса? Це вже інша парафія. Хоча ДАІ завжли займаеться побором і не тим, що треба. Взяти, хоча б, продаж номерів типу КК4444КК з аукціону.
автор Показати IP 19 Серпня 2010 20:20
... а номера типу КК 2222 КК є нормальні? )))))) ггггг)))
Волиняка Показати IP 19 Серпня 2010 23:07
Скоріше настане апокаліпсис ніж відмінять техогляд. В ДАЙ працюють чесні,сумлінні і принципові люди.Треба підняти техогляд на європейський рівень,за пластиковий талон 140 гривень-це смішно! Ви знаєте, що у нас з пластиком дефіцит. Тільки збільшення суми техогляду,а не його відміна, допоможуть нам побороти пластиковий дефіцит! Всі на боротьбу з дефіцитом!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus