USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.00

Депутати пошкодували повій

9 Березня 2010 12:13
Депутати не підтримали проект закону, що підвищував адміністративну відповідальність за заняття проституцією.
За проект Геннадія Москаля проголосувало 89 депутатів, передає Українська правда.
Відповідно до проекту закону заняття проституцією тягнуло б за собою накладення штрафу від десяти до п\'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
Ті самі дії, вчинені повторно протягом року після накладення адміністративного стягнення, - тягнули б за собою  накладення штрафу від двадцяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
Раніше штраф становив 5-10 неоподатковуваних мінімумів.
Також Москаль пропонував передати справи повій міліції.
Депутатанагадав, що згідно з ч. 1 ст. 218 КУпАП лише адміністративні комісії при виконавчих органах міських рад можуть розглядати зазначені справи, у той час як комісії при виконавчих органах сільських та селищних рад не наділені такими повноваженнями.
Також розгляд справ про адміністративні делікти здійснюється виключно за місцем проживання правопорушника, що в переважній більшості випадків унеможливлює притягнення до відповідальності осіб, які займаються проституцією в містах, але проживають у сільській місцевості.
«У зв‘язку із цим значна частина складених протоколів про адміністративні правопорушення залишається без розгляду», - зазначив Москаль.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
VSC Показати IP 9 Березня 2010 12:50
Лучше пусть примут закон об уголовной ответственности за занятие политической проституцией.
seal Показати IP 9 Березня 2010 13:06
Нічого дивного... Як же вони можуть підвищити відповідальність за те, чим самі займаються? Бо, як на мене, поведінку значної частини наших депутатів по другому і не назвеш. :-(

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus