USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Газ на далекі села вже не прийде

15 Червня 2009 15:55
Міністр із питань житлово-комунального господарства Олексій Кучеренко вважає безперспективною подальшу газифікацію сіл. Про це він сказав на брифінгу, – повідомляють 15 червня «Волинські Новини».
Доводиться констатувати, що багато років підряд ми всі – депутати всіх скликань, уряду – робили дурниці – ми займалися газифікацією сільської місцевості. От ми газифікували-газифікували для того, щоб зрозуміти, що в наступному році ціна на газ буде не просто великою, а дуже великою. Ціна на газ незабаром усіх зробить дуже і дуже тверезими», – сказав пан Кучеренко.
Як інформують Українські новини, при цьому він упевнений, що необхідно більше зусиль приділяти модернізації котелень і переводити їх з газу на альтернативні джерела енергії.
«У мене немає сумнівів, що в сільській місцевості всі ці котли мають бути або на соломі, або на тирсі, або на пеллетах (деревні гранули), або на торфі, або на інших місцевих видах палива», – сказав міністр.
При цьому він поскаржився на те, що недоцільно локально переводити котельні на альтернативні джерела енергії, і підкреслив, що має працювати національна програма з модернізації підприємств комунальної теплоенергетики.
Пан Кучеренко розкритикував місцеві органи влади за невиконання указів Президента і рішень уряду, якими їм доручалося розробити регіональні програми з модернізації теплокомуненерго.
«Жодна область вчасно не виконала доручення й указ Президента з розробки своїх регіональних програм. Без розробки регіональних програм не може бути і національної – це аксіома», – підкреслив міністр. Він зазначив, що всі пояснення з цього приводу від представників регіонів є смішними.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
SuperMMX Показати IP 19 Червня 2009 23:51
Як тільки нафта перевалить за 150-300 єнотів за бочку - по тоді селах на газі тільки кип'титимуть чай чи варитимуть їсти. Палити будемо вугіллям + брикети.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus