USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Герман розкритикувала Азарова за дрес-код

6 Жовтня 2010 14:44
Дрес-код, який запровадили в Кабінеті Міністрів для співробітників і відвідувачів, в Адміністрації президента сприйняли іронічно.
Службовцям секретаріату Кабміну наказом міністра Кабміну Анатолія Толстоухова від 4 жовтня рекомендується при виборі повсякденного робочого одягу віддавати перевагу синьому і сірому кольору і не перебувати на роботі в одному й тому ж костюмі два дні поспіль, інформує Gazeta.ua.
Жінкам секретаріату Кабінету Міністрів України рекомендовано носити ділові костюми, туфлі-човники на невисокому каблуці, не надягати багато прикрас і бути стриманими у макіяжі. Крім того, їм не рекомендується з'являтися на роботі в декольте.
Однак, за словами заступника глави Адміністрації президента Ганни Герман, добре вихована людина знає, де і як слід одягатися, і їй не треба це регламентувати спеціальними документами.
«Протокол – це така англійська конституція, якої немає на папері. Він зобов'язує державних чиновників вищого рівня. А в розумінні кожної людини має бути просто почуття міри. Якщо цього почуття немає, варто подумати, чи треба брати таку людину на державну службу», – підкреслила Герман.
Говорячи про можливу реакцію журналістів на нововведення, заступниця Льовочкіна зазначила, що в усьому світі журналісти ходять як хочуть.
«Я не знаю, можливо, в якихось країнах, скажімо так, недемократичних, таке існує для журналістів. Я цього не знаю», – сказала вона.
Заступник глави АП також запевнила, що президентська канцелярія не наслідуватиме приклад Кабміну в цьому питанні.
«Президент дуже демократичний, і, безумовно, кожен у нас намагається дотримуватися ділового стилю. Але це регламентується виключно почуттям власної міри та інтелігентністю кожного з нас, а не якимись правилами і якимись заборонами. Це трохи виглядає архаїчно, чесно кажучи», – сказала вона.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Fantom Показати IP 6 Жовтня 2010 14:53
Герман, жгі іщо ! "Президент дуже демократичний" ! ще скажіть інтелігент !
Маркіян Показати IP 6 Жовтня 2010 16:30
І ще скажіть розумний! І читає!
FANTOMAS Показати IP 6 Жовтня 2010 20:13
Смейтесь , смейтесь - он еще книгу напишет :"Мои встречи с Чеховым".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus