USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Головний комуніст України отримує «відкати» за участь в коаліції, - Грач

8 Лютого 2011 13:58
Народний депутат Леонід Грач заявив, що лідер Компартії Петро Симоненко отримує «відкати» за участь у парламентській більшості.

«Петро Миколайович з «відкатів» за участь, в тому числі, в коаліції, більшості, і в президентській кампанії, - величезні доходи має", - заявив Грач в інтерв'ю Обкому, пише Кореспондент

При цьому, відзначив депутат, члени фракції КПУ у Верховній Раді не отримують цих грошей. «Люди у фракції - це, знаєте, раби. Такі йому потрібні - безмозкі. А ті, хто, принаймні, щось розуміє - щоб роти тримали закритими», - додав він.

»Ви спробуйте там відкрити рот, коли вони всі заангажовані, не знають, куди сина посадити - чи то під міністра МВС, чи то під міністра економіки ... І на постійному зв'язку з Григоришиним, і т.п. А основна частина фракції (де є і порядні люди) - ці, на жаль, просто проковтнули язичок, сподіваючись на те, що їх ще раз візьмуть до списку. А там до списку з тих, хто є, вже ніхто не потрапить!», - заявив Грач.

Крім того, депутат розповів про співпрацю КПУ з Кабміном: «Андрій Клюєв від імені та за дорученням, як він каже, уряду, курирує роботу з парламентом. І Андрій Петрович проводить всі необхідні рішення - ті, які не сприймаються залом або є шоковими. І , поза всяким сумнівом, Андрій Петрович втомився вже чути від Петра Миколайовича постійне: «Дай, дай, дай ...».

У якості підтвердження цих слів Грач заявив, що у нього є кілька записів розмов і думок. «Так що все ще попереду! Петро Миколайович ще не знає, що насправді його чекає - для того, щоб захистити від нього партію і порядних людей!», - Додав він.

«Коли фракція КПУ підставляла партію і своїми руками голосувала за те, що суперечило ідеологічним партійним установкам, - за все це члени фракції, в основній своїй масі, ні копійки не отримували. Зате з самого початку була така «могутня кучка», яка тримала в руках усі ці питання», - зазначив Грач.

На питання Обкому про те, хто конкретно входить в цю «кучку», Грач відповів: «Спочатку до неї входили двоє людей - Симоненко і Мартинюк. Потім Алексєєв доклав всіх зусиль для того, щоб Мартинюка усунули (і ми, на жаль, допомагали йому) з посади другого секретаря. Вони сьогодні Мартинюка і недолюблюють, і бояться, тому що Мартинюк дуже багато знає. Дуже багато! Але потім в це крісло посадили Алексєєва - і пішло-поїхало! Додайте ще Бабуріна, Мармазова - ось вам і вся компанія, що називається, все «банкіри».

Нагадаємо, у грудні 2010 року Леоніда Грача виключити з КПУ. Крім того, було прийнято рішення про розпуск кримського республіканського комітету КПУ, який підтримував Грача.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Стрийко Показати IP 8 Лютого 2011 14:47
Даремно у Любешові за комуністів голосували. Виявляється, Мартинюк вже "не при касі". Більше доріг не буде:(
симон Показати IP 8 Лютого 2011 15:34
Весна.... Грачі прилетять.....Буде весело....
сміхота Показати IP 8 Лютого 2011 16:37
Ну невже вже пелена з очей людей впаде і за ці потвори не голосуватимуть.з Симоненко такий комуняка як з його молодухи-баби балярина.
OrestN Показати IP 8 Лютого 2011 22:37
шо за нечість та - комуняки, ПРОВЕСТИ ГРОМАДЬСЬКИЙ СУД НАД КОМУНІЗМОМ - НЮРНБЕРГ2 !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus