USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Грузинські реформатори провалилися по всіх напрямках, – політолог

22 Листопада 2016 09:27
Грузини не змогли провести реформи в Україні. Про це в інтерв'ю Gazeta.ua сказав політолог Костянтин Матвієнко.

"Завжди казав, що вони нічого не зможуть. Мій прогноз підтвердився. Вони ввійшли в українську адміністративну вертикаль і провалилися по всіх напрямках. Зараз намагаються гарячково знайти себе у публічній політиці. Виглядає це смішно. Десь навіть непристойно", - сказав експерт.

Влада запросила іноземців, щоб позичити рейтингу, вважає політолог.

"Я б не перебільшував успіхи Грузії. Там подолали тільки низову корупцію - поліцейські не беруть хабарі. Елітарна корупція залишилася. Зберігся величезний розрив між найбагатшими і найбіднішими", - підсумував Матвієнко.

Нагадаємо, парад гучних кадрових змін розпочався з того, що голова Одеської обласної державної адміністрації Міхеіл Саакашвілі несподівано подав у відставку, мотивувавши це тим, що реформи згортають, а Президент підтримує два клани в Одесі й область здають ворогам України.

Наступною з команди грузинських реформаторів своєю заявою про звільнення приголомшила Хатія Деканоідзе.

Завершила серію гучних відставок останніх тижнів ще одна людина Саакашвілі – голова Одеської митниці Юлія Марушевська.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
МаркО Показати IP 22 Листопада 2016 09:40
Як взагалі саме їх можна було запрошувати коли в себе в країні не мають довіри і теж у вигнанні за провали і махінації?! Хтось з наших "запрошувачів" понесе покарання? Наші ж гроші коту під хвіст?!!!
Володимир Показати IP 22 Листопада 2016 10:44
Ви бл..ь кумедні запросили в країну 5 чоловік (причому запросив головний махінатор, корупціонер і офшорний олігарх) І хочете щоб вони все по-бистрому порішали і зробили з України Швейцарію??? Так не буде, їм потрібна підтримка з вищого керівництва, судова система яка буде ПРАЦЮВАТИ, прокуратура котра садить у тюрми депутатів за ухилення від сплати податків, прозора система оподаткування можливо навіть часткове послаблення податкового тиску на вітчизняного виробника. Доки цього не буде, нічого не буде. І памятайте риба гниє з голови а дані люди знаходяться десь у районі хребта і до реальних реформ їх не допускають
Квашук П.П. Показати IP 22 Листопада 2016 11:08
Сміх і гріх - заробітчани будуть проводити реформи в чужій країні ...??? Наші , рідні мужновладці всіх рівнів тільки : - крадуть, обманюють народ , а всіх "собак" вішають на Яника ... Грузини "в'їхали" ,що до чого , хапонули собі "трішки" і айда пока жареним не запахло ...А тепер потрібно притягнути до відповідальності тих - хто їх ставив на ці посади і надавав з порушенням громадянство України.!!!
нелучанин Показати IP 22 Листопада 2016 11:26
грузини не вписались у кланово-олігархічно-бандитську систему УРКАїни
Тарас Показати IP 22 Листопада 2016 14:32
Просто згадайте Грузію до них- війна, руїни, бандити, і подивіться тепер. До Швейцарії звичайно далеко, але ми нажаль теж далеко позаду. Так що менше п**діть.
Микола Показати IP 22 Листопада 2016 17:49
Ще не настав час змін для крайни

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus