USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Янукович хоче зменшити кількість РДА

18 Лютого 2011 16:59
Україні необхідна територіальна адміністративна реформа, у результаті якої зменшиться кількість районів у різних областях країни.
Про це заявив президент Віктор Янукович 18 лютого під час візиту в Одесу, інформують Комментарии.
Він підкреслив, що це стосується тих районів, де проживає мало людей у районних центрах.
Є області, де кількість районних центрів треба скорочувати на третину. Це такі регіони, в яких у райцентрі живе, наприклад, 3-5 тисяч людей. Районний центр – це райадміністрації, райвідділи міліції і різні управління. Порахуйте, скільки це начальників управлінь, райадміністрацій, міліції і податкової. Ці райони потрібно буде об’єднати з іншими, скоротивши таким чином бюджетні витрати на утримання всіх цих структур», – підкреслив президент.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Локачинець Показати IP 18 Лютого 2011 18:18
Підтримую. Навіщо потрібен Локачинський район? В райцентрі 4 тисячі населення, а дає "район" 0,002% ВВП області. В гсподарствах району торік було 370 ВРХ, а в Андрія Турака, наприклад (Угринів) - 1700 голів! Це лише в одному господарстві! А в Локачах був один-єдиний заводик - карбідний у Шельвові, і того розтягнули. Зараз в тих бурянах водяться дикі кабани. В районі нічого немає, крі амбіцій колишнього голови РДА Александрука. Не обробляється 80% орної землі. Хіба це район!?
Перехожий Показати IP 18 Лютого 2011 21:54
Але Шацький район необхідний! Хто буде вилизувати дорогу змарнілим чиновникам?
він Показати IP 19 Лютого 2011 13:31
І Шацький не потрібен і Старовижівський
Люся Показати IP 19 Лютого 2011 17:46
Трохи історії. На Волині після війни було понад 40 районів (нині -14). Мій дідусь отримував після війни орден Слави в селі (районі) Озютичі, нині Локачинського району. 190 дворів, початкова школа. Згодом пройшла перша реформа. Районами були Сенкевичівка, Колки, Заболоття, Торчин, Затурці, Голоби, Переспа і т.д. Сьогодні засоби комунікації дозволяють зробити 4-5 районів в області. Уявляєте, яка армія чиновників підмітала б дороги? А що вони ще вміють робити? Але що зробиш, коли вони самі себе "реформують"?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus