USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Янукович образився, що МВФ не чує його вимог

8 Листопада 2008 21:44
Партія регіонів хоче контролювати витрати кредиту, виділеного Україні Міжнародним валютним фондом, - заявив лідер політичної сили Віктор Янукович. Про це повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує «Українська правда», Янукович наголосив, що фракція Партії регіонів звернулася до уряду та МВФ з вимогою, щоб опозиція контролювала витрачання коштів, які виділив МВФ.
«Ми поки що не почули ні від влади, ні від представників МВФ про те, що вони нас почули. Поки ніяких реальних пропозицій до нас не надійшло», - наголосив Янукович.
Він додав, що Партія регіонів вимагатиме, щоб перший транш кредиту МВФ у розмірі 4,5 мільярда доларів було спрямовано в реальний сектор економіки.
Як наголосив Янукович, важливо, щоб ці гроші не пішли на погашення кредитів, узятих у попередній період, які дають змогу іноземним інвесторам «забрати гроші та піти з України». За його словами, інвесторів потрібно переконувати в тому, що Україна – стабільна країна й розвиватиметься в майбутньому.
Янукович наголосив, що перший транш може бути як «одноразова допомога», а надалі Україна повинна створити стабілізаційний фонд для того, щоб гроші спрямовувати насамперед в економіку, а вже потім – на підтримку фінансової системи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Йа Показати IP 8 Листопада 2008 22:23
Ага, а потом эти деньги утекут к Ахметке и иже с ними. Соси, В.Ф., лапу!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus