USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

ЄДАПС відвантажив МВС майже 24 тисячі закордонних паспортів

10 Лютого 2010 18:34
На сьогодні день консорціум «ЄДАПС» відвантажив на адресу Міністерства внутрішніх справ України 23 тисячі 896 паспортів громадянина України для виїзду за кордон.
Про це УНІАН повідомили у прес-службі консорціуму ЄДАПС.
Документи були направлені по всіх 38 підрозділах Державного департаменту у справах громадянства, імміграції та реєстрації фізичних осіб МВС України.
Як повідомлялося, 8 лютого  ЄДАПС відновив виробництво і відвантаження закордонних паспортів відразу ж після перерахування Державним казначейством України 12,2 мільйона гривень в рахунок оплати заборгованості за вже відвантажені в листопаді-грудні 2009 року документи.
Часткову оплату заборгованості МВС Держказначейство здійснило в рамках виконання розпорядження прокуратури м. Києва.
3 лютого 2010 р. на офіційному сайті київської прокуратури з`явилася інформація про те, що прокуратура винесла розпорядження Держказначейству з вимогою негайно сплатити заборгованість МВС України перед консорціумом «ЄДАПС» у сумі 72 мільйонів гривень за поставлені бланки документів.
Виконуючи раніше взяті зобов`язання перед державою і громадянами України, зважаючи на часткову оплату заборгованості, консорціум «ЄДАПС» з 8 лютого 2010 р. перейшов на цілодобовий режим роботи без вихідних днів. У такому графіку, зазначили в прес-службі, за умови подальших грошових надходжень з боку держави, ЄДАПС виконає всі свої виробничі зобов`язання і відвантажить закордонні паспорти на адресу МВС, згідно зі всіма поданими заявками на оформлення документів громадянами України.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
deedee2008 Показати IP 11 Лютого 2010 12:30
Нарешті ЄДАПС почав працювати, ато люди платять великі гроші за документи, а чекають їх місяцями, це як і з закордонними паспортами так і з водійськими правами, я ось уже місяць не можу отримати свої права.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus