USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Катерина Ващук – 37-ма у ТОП-100 найвпливовіших жінок України

22 Жовтня 2009 17:41

До першої п\'ятірки рейтингу «100 найвпливовіших жінок» увійшли глава секретаріату президента Віра Ульянченко, дружина президента Катерина Ющенко, секретар РНБО Раїса Богатирьова і член Партії регіонів Ганна Герман. Юлію Тимошенко, за версією журналу «Фокус», визнано найвпливовішою жінкою в Україні. Про це повідомляють «Волинські новини».
Крім того, в першій сотні опинилася три претендентки на посаду президента, чиновниці, судді та бізнес-вумен. Волинянка Катерина Ващук, народний депутат України (блок Литвина), потрапила навіть до півсотні найвпливовіших українських жінок, зайнявши 37 позицію.
Як зазначає Українська правда, особливість рейтингу-2009 – деякі подробиці з особистого життя його учасниць.
Наприклад, Богатирьова виявилася футбольним фаном – «уболіває за «Шахтар» і за кожну гру від хвилювання скидає до півтора кілограмів». Герман «палко захоплюється історією Древньої Спарти і скуповує всю літературу на цю тему». Ніна Карпачова, що посіла 6 місце, «тримає себе у формі, постійно займаючись бігом у компанії першого українського космонавта Леоніда Каденюка».
Експертною радою цього року виступили лідери рейтингу «100 найвпливовіших чоловіків». У складі ради – Віктор Янукович, Олександр Мороз, Віктор Балога, Леонід Черновецький та інші.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus